5 Erkekle Birlikte Olan Kadının Yaşadıkları Dehşete Düşürdü

ATV'nin fenomen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşkınlık yaratan bir olay ele alındı. 5 erkekle birlikte olan Feride Ercan'ın yaşadıkları tüyleri diken diken etti. Feride Ercan'ın katili ortaya çıktı.

11.02.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-15:33)

ATV'nin fenomen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşkınlık yaratan bir olay ele alındı. 5 erkekle birlikte olan Feride Ercan'ın yaşadıkları tüyleri diken diken etti. 

20 Ocak'tan beri kayıp olan Feride Ercan'ın ailesi onu aramak için programa başvurdu. Ercan'ı aramaya başlayan Müge Anlı'nın ekibi şaşkınlık yaratan detaylara ulaştı. 55 yaşındaki Feride Ercan'ın sosyal medya üzerinden sürekli erkeklerde yazıştığı ve onlarla buluştuğu ortaya çıktı.

5 SEVGİLİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ercan'ın eski sevgilisi olduğu iddia edilen evli ve 2 çocuk babası olan Hikmet Yalçınkaya, programa bağlanarak açıklamalarda bulundu. Yalçınkaya'nın anlattıklarından sonra Feride Ercan'ın 5 sevgilisi daha olduğu ortaya çıktı.

Feride Ercan hakkında kan donduran bir iddiada bulunan komşusu onun tacize uğradığını ve darp edildiğini söyledi. Komşu iddialarına, Feride Ercan'ın evine zorla giren bir adam olduğunu ve onunla zorla birliktelik yaşamak istediğini ancak Ercan'ın istememesi üzerine rahmine sert bir cisimle vurulduğu sözleriyle devam etti.

KATİL ORTAYA ÇIKTI

Kayıp Feride Ercan'ın yeğeni Emre Ercan, kadının sosyal medyadan tanıştığı H.Y adlı şahıstan şüphelendiğini söyledi. Müge Anlı, bahsi geçen H.Y'yi stüdyoya davet etti. H.Y sık sık çelişkili açıklamalarda bulununca dayanamadı ve cinayeti itiraf etti.

6 SAAT SOBADA YAKTI

H.Y'nin emniyet güçlerine teslim olmasının ardından cinayetin detayları ortaya çıktı. H.Y, Feride Ercan'ı öldürdükten koy evine götürdüğünü ve burada testere ile kesip 6 saat boyunca sobada yaktı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal