Lille'in Yıldız Futbolcusu Renato Sanches Wolves'e Transfer Oluyor!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma terleten Renato Sanchez ile Wolverhampton ciddi bir şekilde ilgileniyor.

04.11.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-18:43)

İngiltere Premier Lig'de 7'nci sırada yer alan Wolverhampton devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. İngiliz ekibi, Lille'in Portekizli orta saha yıldızı Renato Sanchez'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

WOLVES RENATO SANCHES TRANSFERİNDE ISRARCI

Lille'in Bayern Münih'ten transfer ettiği Portekizli yetenek, Lille'in geçen sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynadı. A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı olan Renato Sanchez geçen sezon 23 karşılaşmada Lille formasını terletti. Renato Sancheztakıına 1 gol, 3 asistlik performansıyla katkı verdi. Futbolcu bu sezon ise yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligde 5, Şampiyonlar Ligi'nde ise karşılaşmada görev alabildi. İngiliz ekibinde Wolverhampton menajeri Bruno Lage'nin 24 yaşındaki yıldız orta saha oyunucusunu kadrosuna katmayı çok istediği öğrenildi. Renato Sanches Benfica'da gösteriği etkileyici performansla Alman devi Bayern Münih'in yolunu tutmuştu. Fakat yıldız futbolcu Bayern Münih formasıyla beklentilerin çok altında kalarak taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Futbolsu son olarak Fransa ekibi Lille'in yolunu tutmuştu.

WOLVES HEE-CHAN HWANG'IN BONSERVİSİNİ ALIYOR

Renato Sanches'in transferi için kolları sıvayan İngiliz ekibi Wolverhampton transfer çalışmalarına hız verdi. Wolves sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen Güney Koreli futbolcu Hee-Chan Hwang'ın da bonservisinin alınması için harekete geçti. Futbolcu Premier Lig'de göreğ yaptığı 7 karşılaşmada 4 kez ağları sarstı. Güney Koreli futbolcu sergilediği performansla İngiliz ekibinin gözüne girmeyi başardı. Takımın en skorer ismi olan Hwang'ın bonservisinin 16 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal