Kuzey Yıldızı Sefer Öldü Mü?

Show TV'nin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Sefer'i son bölümde izleyicilerin yüreğini ağza getirdi. Kuzey Yıldızı Sefer öldü mü?

24.02.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-10:35) Kuzey Yıldızı Sefer Öldü Mü?

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayınlanan son bölümünde Sefer, bir saldırıya uğruyor. Peki Kuzey Yıldızı Sefer ölüyor mü? 

KUZEY YILDIZI SEFER ÖLÜYOR MU?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Sefer, son bölümde bıçaklanır. Derviş olup yollara düşen Sefer, evinden ve sevdiklerinden ayrı kalır. Bir inşaatta ısınmak ısınırken, gelen üç, dört tane genç Sefer'e bulaşır ve sonunda biri bıçaklar. Sefer'in ölüp ölmeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak. 

TOYGAN AVANOĞLU KİMDİR?

Toygan Avanoğlu,  19 Ocak 1979 yılında İzmir'de doğdu. Oyunculuk dünyasına hiç beklenmedik bir anda giriş yapan Avanoğlu, Eski bir Milli Basketbolcudur. Oyuncu, babasının vefatından önce Müjdat Gezen Tiyatrosunda şan dersleri almıştır. Babasının vefatının ardından ise oyunculuğa adım atmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Düşman Kardeşler isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. 

Toygan Avanoğlu, kariyerine 'Kanal-İ-zasyon' adlı sinema filminde de rol almıştır. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü, Hanım Köylü, Yeni Gelin, Meleklerin Aşkı dizilerinde rol aldı. 2019 yılında Geçmiş Olsun, Hababam Sınıfı Yeniden ve Aslı Gibidir adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Yol Arkadaşım, Ayla, Deli Aşk, Hayati Tehlike ve Kedi Özledi filmlerinde de rol aldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal