Kuzey Yıldızı Dizisinde Yıldız Kadıoğlu Neden Yok?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız Kadıoğlu neden yok? Yıldız Kadıoğlu, Kuzey Yıldızı dizisinden ayrıldı mı?

19.02.2021-13:48 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-13:48) Kuzey Yıldızı Dizisinde Yıldız Kadıoğlu Neden Yok?

Başrollerinde; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinde izleyicileri korkutan bir olay oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden Yıldız Kadıoğlu ayrıldı mı? İşite haberin detayları...

KUZEY YILDIZI DİZİSİNDEN YILDIZ KADIĞLU ÇIKTI MI? 

Cumartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kuzey Yıldızı'nın yeni bölümleri büyük beğeni topluyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci başrollerde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinde geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgınından etkilenen ve Gökçe karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş birkaç bölüm çekimlerde yer almamıştı. 

Çekimleri Ordu’da devam eden Kuzey Yıldızı dizisinde yoğun çalışma temposu yüzünden bazen oyuncularda zorluk yaşayabiliyor. Aslıhan Güner’in yeni bölümde az görünmesi ve bir sonraki bölüm fragmanında da olmaması kafaların karışmasına neden oldu. 

Oyuncu Aslıhan Güner kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında 2 haftadır rahatsız olduğunu ve tedavisinin ise iyiye gittiğini söyleyerek birkaç bölüm Kuzey Yıldızı dizisinden uzak kalabileceğinin sinyallerini verdi. Oyuncunun koronavirüse yakalandığı şeklinde iddialar yapılmaya devam ederken dizinin yapımcıları şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal