Hakim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dram ve gerilim türünde olan Your Honur dizisinin Türk versiyonu mu çekilecek? İsmi Hakim olarak düşünülen dizinin oyuncuları kimlerdir?

19.02.2021-12:33 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-12:33) Hakim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Amerikan yapımı Your Honur dizisinin Hakim adından bir Türk dizisi çekilmesi gündemde yer alıyor. Peki Hakim dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

HAKİM DİZİSİ KONUSU

Hakim dizisi Your Honur adındaki diziden uyarlanacak. Dizinin konusu şöyle; New Orleans'ta yaşayan saygın ve büyük bir yargıç olan Michael Desiato'nun bir trafik kazası sonrası değişen hayatını anlatmaktadır. Eşi, zamansız ölen Desiato, oğlu Adam'ı tek başına büyütmek zorunda kalır. Adam'ın arabasıyla motosikletli bir gence çarpıp onu öldürmesi sonrasında, Michael oğlunu korumak için yasaları çiğnemek zorunda kalır ve tehlikeli bir yola sürüklenir. Çünkü Adam'ın kazayla ölümüne sebebiyet verdiği genç, şehrin en acımasız suç ailesinin liderinin oğludur. Adam, sadece özgürlüğünü değil hayatın da tehlike altına atmıştır. Your Honor dizisi, izleyicileri gerilim dolu bir hikâyenin içine çekiyor.

HAKİM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Limon Film yeni bir dizi hazırlığı içinde. Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, Your Honor adlı dizinin Türkiye haklarını satın alarak, önemli bir projeye ilk adımını atacak ve dizinin adı da Hakim olacak. Türkiye’de birçok kanalın daha şimdiden Hakim dizisinin peşinde olduğu konuşuluyor. 

HAKİM(YOUR HONUR) OYUNCULARI 

Bryan Cranston, Hunter Doohan, Michael Stuhlbarg, Carmen Ejogo, Hope Davis, Sofia Black D'Elia, Lilli Kay, Amy Landecker, Lamar Johnson, Isiah Whitlock Jr. ve Tony Curran yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal