Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde Ödül Zamanı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde ödül töreniyle yarın sona eriyor.

20.06.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-12:25) Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde Ödül Zamanı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen festivalin kapanışı, Göbeklitepe ile İngiltere'deki Stonehenge Anıtı görsellerinin sanal olarak harmanlanmasıyla oluşturulan dijital sahnede yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen festivalin kapanış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılması bekleniyor.

Kapanış konuşmasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nunyapacağı törende, Uluslararası Uzun Metraj ve Uluslararası Kısa Metraj kategorilerinde kazananlar açıklanacak.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali, yarın sona erecek.

Otuz ülkeden 45 filmin gösterildiği festivalde "En İyi Uzun Metraj Film" 15 bin avro, "En İyi Kısa Metraj Film" ile "İlham Verici Senaryo" 5 bin avro para ödülü verilecek.

Kapanış töreninde sahne alacak olan "Göçün Çığlığı", Yemen Türküsü", "Sarı Gelin" ve "Altın Hızma" türkülerini seslendirecek.

"Göçün İzleri" ve "Göç Duygusu" sergileri ise www.migrationff.com sitesinde iki hafta daha ücretsiz olarak görülebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal