Mandıra Filozofu Nerede Çekildi?

Bu film 2013 yılında yapıldığı zaman fazlasıyla sevilmekle beraber halk tarafından da pek çok kişinin izlediği bir film olmuştur. Peki Mandıra Filozofu nerede çekildi? Detaylar haberimizde…

16.07.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:11) Mandıra Filozofu Nerede Çekildi?

Müfit Can Saçıntı’nın çok güzel işlerinden olan Mandıra Filozofu Filmi de oldukça sevilen filmleri arasındadır. Aynı zamanda oyuncu kadrosu ve yapımında çok kaliteli bir kadrosu olması ile oldukça kaliteli bir iş çıkmıştır ortaya. Oyuncuları arasında ise Müfit Can Saçıntı, Eser Eyüboğlu, Ayda Aksel Rasim Öztekin ve Ahu Sungur, Begüm Öner Hakan Bulut, Kemal Kuruçay’dır.

Müfit Can Saçıntı 5 Mart 1968’de Sungurlu’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 1990 yılında ise Olacak O Kadar Televizyon programına başlayan oyuncu ve aynı zamanda yazar Müfit Can Saçıntı 1996 yılında ise Aranan Adam isimli televizyon programı ile geçmiştir kameralar karşısına. Ancak adını Türk halkına tam manasıyla duyurması ise 2010 yılında oynadığı Çocuklar Duymasın projesi ile olmuştur. Ardından kariyerinde birçok işe imza atmış ve de 2013 yılında ise Mandıra Filozofu filmi ile hem filmin yapımını üstlenmiş hem de filmde oyunculuk görevi üstlenmiştir.

Mandıra Filozofu Film Konusu

Mandıra Filozofu Filmi Mustafa Ali’nin hayata karşı yaşadığı zorlukları benimseyemeyip dünyanın düzenine karşı gelmek istemesiyle geçen bir konudur. Bu duygu ise onu kimsenin olmadığı ve sakin bir hayat yaşamak istemesine kadar götürmektedir. Bütün bunlardan sonra kendisine ıssız bir köye atıp bir kulübe de yaşamaya başlar ve de felsefe bölümünden mezun olmuş Mustafa Ali burada doğal hayat ile modern hayatı birleştirmeye karar verir. Her şeyden uzakta bir hayat yaşamayı seçen Mustafa Ali kendiyle baş başa kalmayı ve bolca kitap okuyarak geçirmeyi tercih eder hayatının geri kalanında ayrıca çalışmaya da karşı olan Mustafa Ali çalışmayı tercih etmemektedir. Ancak karşısına çıkan ve son derece paragöz ve kurnaz bir yapıda olan Cavit ise Mustafa Ali’nin tam tersidir kesinlikle. Ardından kurnaz Cavit ise yeni olacak bir projesi için Mustafa Ali’nin yaşadığı köye gelir ve Mustafa Ali’nin sahip olduğu araziyi alarak onun kulübesinin yerine bir butik otel inşaatı başlatmıştır. Ancak bu tesadüfen gelen misafirin hayatı Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır ve Mustafa Ali kurnaz Cavit’in hayatını adeta büyülü bir şekilde değiştirecektir. Mandıra Filozofu filmini izlerken bu sebeplerden dolayı yer yer gülecek yer yer de kendinize çok güzel dersler çıkaracaksınız. Halkın sevgisini fazlasıyla kazanmış bu filmi eğer hala izlemediyseniz kesinle izlemelisiniz.

Mandıra Filozofu Nerede Çekilmiştir

Mandıra Filozofu filmi Muğla’nın Çökertme Köyü yakınların çekilmiş bir filmdir. Muğla'nın oldukça sakin ve güzel olan bu köyünde filmin konusuna oldukça uygun bir mekan olmakla beraber aynı zaman da Muğla’nın bu muhteşem doğasını da gözler önüne sermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal