Lise Defteri Nerede Çekildi?

Lise Defteri uzun zamanlar vizyonda olan ve oldukça sevilen dizilerden biriydi. Bu dizinin en çok merak ettiği şeylerden biri de çekimlerin yapıldığı yer. Peki Lise Defteri nerede çekildi? İşte detaylar…

16.07.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:02) Lise Defteri Nerede Çekildi?

Muhteşem oyuncu kadrosu ile aynı zamanda yapım ve yönetimin kalitesi ile birlikte de halkın sevgisini oldukça kazanmıştır. Oyuncularını uzun dönemler insanlar kendilerine rol model almış ve de hayran kitlesini oldukça fazlalaştırmışlardır. Aynı zamanda Yeşilçam kadrosundan bile oyuncu barındıran bu dizinin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğunu buradan bile ölmeniz mümkün.

Sadece 1 sezon bu dizinin ise Mustafa Altıoklardır. Kadroda yer alan diğer isimler ise şu şekildedir Lise Defteri dizisinde;

Emre Altuğ 1993 yılında kariyerine Dünya adlı sinema filmi ile başlamış zaman içerisinde birçok proje de yer almıştır bu projelerin içerisin de Lise Defteri adlı dizi de yer almaktadır. Sadece oyunculuğu ile ön planda olmayan sanatçı Emre Altuğ aynı zamanda çokta iyi bir şarkıcıdır.

Ece Erken 1999 yılında kariyerinin ilk adımlarını atan Ece Erken ise televizyon programlarında sunuculuk yapmadan önce son olarak oynadığı televizyon dizisi Lise Defteri olmuştur. Bu sebeple bu dizi Ece Erken’in oyunculuk kariyerinde son derece önemli bir role sahip olmuştur.

Sarp Levendoğlu ilk olarak O Şimdi Asker filmi ile kariyerine başlayan Sarp Leventoğlu kariyerinde Lise Defteri dizisinde oynayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Güney Doğru 2000’lerin başında kariyerinin ilk adımlarını atan bu genç kadın kariyerine 90-60-90 ve AbdülHamit yapımlarıyla kariyerine başlamıştır. Ardından Lise Defteri ile adını iyice duyurmuş ve başarılarına bu proje ile bir kez daha imzasını atmıştır.

Sinem Kobal kariyerine 2000’li yıllarda Dadı dizisi ile başlayan Sinem Kobal bu dizi ile çok büyük bir çıkış yapmış kariyerinde ardından Hürrem Sultan dizisinde bir müddet daha rol aldıktan sonra kariyerine Lise Defteri ile devam etmiştir.

Külegeç Serhat Baba Bana Reyting Al programı ile 1998 yılında kariyerine başlayan Külegeç 2003 yılında ise Lise Defteri projesinde de yer almıştır.

Ferdi Kurtuldu ise kariyerine Lise Defteri ile başlamış olup aynı zamanda bu dizinin ardından Emret Komutanım dizisinde de oyunculuğuna devam etmiştir.

Lise Defteri Dizisi Konusu

Lise döneminde olan gençlerin ergenlik dönemlerinde yaşadığı sıkıntıları, ailelerinden ve öğretmenlerinden sakladıkları sırları ve konuları olan gençler aynı zamanda lisede mutluluklarını ve üzüntülerini paylaşmaktadırlar. Lise hayatının güzelliklerini anlatan bu diziyi eğer hala izlemediyseniz kesinlikle izleyin eğer lise çağlarından büyükse yaşlarınız sizi lise yıllarınıza götürecek ve bu anıları hatırlatacak bu dizi kesinlikle. Aynı zamanda lise çağlarında olan gençlerinde sevdiği bu dizi 2000’li yılların ergenlik dönemini ve yaşadıklarını tamamiyle yansıtmaktadır Lise Defteri dizisi

Lise Defteri Dizisi Nerede Çekilmiştir

Lise defteri dizisi İstanbul Kabataş lisesinde geçmektedir. Ve liseli gençlerin anıları ile dolu olan bir dizidir. İzlerken oldukça keyifleneceğiniz ve de anılarınızı canlandıracak bir dizi olacak kesinlikle.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal