Adana Altın Koza Film Festivali'nde, Gondolda Film Keyfi Başladı

Adana Büyükşehir Belediyes tarafından düzenlenen 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali başladı. Festival kapsamında Seyhan Nehri üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan 'Gondolda Film Keyfi' etkinliğinin ilk gününde 7. Koğuştaki Mucize filmi seyircilerle buluştu.

16.09.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-17:39) Adana Altın Koza Film Festivali'nde, Gondolda Film Keyfi Başladı
Pandemi süreci nedeniyle bu yıl sosyal mesafenin ve hijyen kurallarının en üste çıkarıldığı film festivali başladı. Seyhan Nehri üzerindeki Gondol Marina’da gerçekleştirilen film gösterimi, 8 gondolda ve kıyıdaki mesafeli oturma gruplarından takip edildi. Film gösteriminin ilk gününde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı da katılım sağladı. Festivale eşiyle katılan Zeydan Karalar da, gelen misafirlerle birlikte filmi izledi.

Etkinliğe katılım sağlayan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Karalar, festivalin bu yıl salgın dolayısıyla yapılıp yapılmaması konusunun çok tartışıldığını hatırlattı ve, 'Altın Koza’yı bu yıl sanal ortamda yapmaya karar verdik. Sosyal mesafeye uyan gondollarla birlikte Adana’da, Türkiye’de örneği olmayan bir iş yaptık. Koronada herkes bunaldı artık, stresten insanlar ne yapacaklarını şaşırdı. Biz de değişik bir şey yapalım dedik. Gondolda Film Keyfi on gün sürecek. Çok yoğun bir talep, ilgi var. Belki uzatırız on günü, on beş güne çıkarabiliriz' şeklinde açıklamalarda bulundu.

FESTİVALDE GÖSTERİLECEK DİĞER FİLMLER

  • 7 gün boyunca devam edecek etkinlikte Gondol’da Film Gösterimleri kapsamında;
  • 14 Eylül Pazartesi akşamı 7. Koğuştaki Mucize,
  • 15 Eylül Salı akşamı Selvi Boylum Al Yazmalım,
  • 16 Eylül Çarşamba akşamı Aile Arasında,
  • 17 Eylül Perşembe akşamı Arkadaş,
  • 18 Eylül Cuma akşamı Yozgat Blues,
  • 19 Eylül Cumartesi akşamı Ölümlü Dünya,
  • 20 Eylül Pazar akşamı ise Züğürt Ağa filmlerinin gösterimleri gerçekleşecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal