Kocaeli’nde Yangında Ölen Adam Hakkında Bilinmeyenler Ortaya Çıktı

Kocaeli'nde çıkan bir yangında bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. Körfez ilçesinde evinde meydana gelen yangında yaşamını yitiren kağıt toplayıcısı Ercan Dublacı'nın ellerinin ve ayaklarının yangın çıtığı esnada zincirle bağlı olduğu ortaya çıktı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

13.04.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-17:04) Kocaeli’nde Yangında Ölen Adam Hakkında Bilinmeyenler Ortaya Çıktı

Olay, dün Kocaeli’nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın 2. katında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 35 yaşındaki kağıt toplayıcısı Ercan Dublacı'nın yaşadığı evde gerçekleşti. 

Evden alevlerin ve dumanların çıktığını fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

ERCAN DUBLACI'NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

Yangında çıkan alevlere müdahale eden itfaiye ekibi yangını kontrol altına alırken, kağıt toplayıcısı Ercan Dublacı'nın cansız bedeni bulundu. Dublacı'nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı. 

YANGIN ESNASINDA ZİNCİRLE BAĞLI OLDUĞU BELİRLENDİ 

Dublacı'nın ellerinin ve ayaklarının yangın esnasında zincirle bağlı olduğu ortaya çıktı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal