Kiev’de büyük patlama sesleri: İHA’lar sabah saatlerinde saldırdı

Rus güçlerinin sürekli olan bombaladığı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yeni patlama sesleri duyuldu. Edinilen bilgiye göre Rusya’ya ait olan insansız hava araçları (İHA), sabah saatlerinde şehre saldırı düzenledi.

19.12.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 19.12.2022-17:35) Kiev’de büyük patlama sesleri: İHA’lar sabah saatlerinde saldırdı

Rusya Ukrayna savaşının şiddetinin en yoğun yaşandığı yerlerden birisi olan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de patlama sesleri duyuldu. Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, sabah erken saatlerde başkentin bazı bölgelerinde patlama seslerinin duyulduğunu bildirirken, edinilen bilgiye göre Rusya’ya ait olan insansız hava araçları (İHA), sabah saatlerinde şehre saldırı düzenledi.

Kiev patlama sesleriyle sarsıldı

AA’da yer alan habere göre; Kliçko, Telegram hesabından yaptığı paylaşımında, kentte patlamaların meydana geldiğini belirterek "Başkentin Solomyanskyi ve Shevchenkivskyi semtlerinde çok sayıda patlama sesi duyuldu." ifadesini kullandı.

Kiev Patlama Son Dakika

Saldırılarda Kiev'deki kritik altyapı tesislerinin hasar gördüğünü vurgulayan Kliçko, "Kiev'de can kaybı yok. Sağlık görevlileri ve kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor." açıklamasında bulundu.

Kiev Bölgesel Askeri İdaresi Başkanı Oleksiy Kuleba da sosyal paylaşım hesabından, Rus güçlerinin sabah saatlerinde Kiev'e yönelik insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılar düzenlediğini kaydetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal