Kaş alırken dikkat edilmeli? Kaşları döken ve küstüren yanlış kaş alma teknikleri

Özellikle kadınlar kendileriyle ilgilenmekten mutlu olurlar. Yüz güzelliğinin en önemli detaylarından biri de kaş bakımıdır. Kaş şekli, kaş yapısı kaşlar alınırken dikkat edilmesi gereken konulardır. Fakat kaş bakımı bunlarla da bitmez. Peki kaş alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? İşte merak edilen o soruların yanıtları…

25.03.2022-19:25 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-19:25) Kaş alırken dikkat edilmeli? Kaşları döken ve küstüren yanlış kaş alma teknikleri

Kaş bakımı, yüz güzelliğinin en önemli parçalarından biridir. Kaşlar alınırken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunur. Kaş yapısı, kaşlara şekil verirken dikkat edilmesi gereken unsurlardandır. Herkes kaş alma işinde başarılı olamaz. Kaşlara yapılan yanlış müdahale, ifademize ve yüz güzelliğimize vurulmuş bir darbe gibi olur.

Kaşlar neden dökülür?

Kaş alınırken yüz yapısına da dikkat edilmesi gerekir. Kaşların yüz yapısına göre alınmaması dökülme riskini beraberinde getirir. Uzmanlara göre en sık rastlanan kaş dökülmesi nedenleri arasında yanlış şekilde kaş almak yer alır. Bu tür dökülmeler halk arasında genellikle kaş küsmesi olarak tanımlanır.

Kaş alma

Güzellik bakımı ve kaş alma işleminin sadece kadınlara özgü bir şey olduğu yanılgısı vardır. Güzellik bakımı konusunda en çok kadınlar kendine vakit ayırmaktadır. Bununla birlikte kaş küsmesi durumu en çok kadınlarda rastlanan bir sorundur. Yanlış kaş alma da aralarında olmak üzere kaş dökülmesinin pek çok nedeni bulunur. Stres, cilt hastalıkları, kullanılan ilaçların yan etki yapması, hormonal dengesizlikler, hipotiroid ve benzeri birçok faktör kaş dökülmesine neden olmaktadır.

Stres kaynaklı olarak da kaş dökülmesi yaşanabilir. Stres altında kaşlarını ovuşturan kişilerde kaş dökülmesi sorunu yaşanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal