Semih Öztürk, Acun'dan özür diledi mi? Semih Öztürk hakkında flaş iddia

Survivor Ekstra programının yorumculuğundan geçtiğimiz günlerde ayrılan Semih Öztürk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Peki Semih Öztürk, Acun'dan özür diledi mi? Cevabı haberimizde...

25.03.2022-18:34 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-12:15) Semih Öztürk, Acun'dan özür diledi mi? Semih Öztürk hakkında flaş iddia

TV8’de yayınlanan Survivor All Star 2022’nin sona ermesinin hemen ardından yayınlanan Survivor Ekstra programının yorumcularından Semih Öztürk’ün Survivor Ekstra’dan ayrıldığı öğrenilmişti. Fakat Semih Öztürk’ün programdan ayrılması iddiaların sonunu getirmedi. Semih Öztürk hakkında son zamanlarda eşi Kurretülayn Matur’un bir söylemi sebebiyle işine son verildiği iddiası ortalığı karıştırdı. İnsanlar bu iddianın doğru olup olmadığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.

Semih Öztürk, Acun'dan özür diledi mi? 

Semih Öztürk özür mü diledi 

TV8’de yayınlanan Survivor Ekstra programından şaibeli bir şekilde ayrılan Semih Öztürk hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Atılan iddiaya göre Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur, sosyal medya hesabından ‘’ "Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor" sözleri TV8 yönetimini çileden çıkardı ve bu nedenle Semih Öztürk TV8’den kovuldu.

Kürretülayn Matur’un ise bu sözleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Acun Ilıcalı’nın arkadaşlarından Alpay Kazan için paylaştığı iddia ediliyor. Bu iddialara ise yeni bir iddia daha eklendi.

Semih Öztürk’ün yakınlarındaki insanlara ‘Acun Ilıcalı bizim büyüğümüzdür. Ona yanlış yapmamız söz konusu olamaz" sözleriyle Acun Ilıcalı’dan özür dilediği iddia edildi. Olay hakkında Semih Öztürk’ten veya Acun Ilıcalı’dan şimdilik resmi bir açıklama yapılmamış olsa da iddiaların doğru olma ihtimali yüksek olarak görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal