Survivor'da bir diskalifiye daha mı geliyor? Survivor Barış elenecek mi, kim diskalifiye olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

Heyecanla ve sevilerek takip edilen Survivor All Star 2022 programında geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı bazı açıklamalarda bulundu. İnsanlar diskalifiye edilecek bir yarışmacı olduğunu öğrendi ve bu ismin kim olduğunu merakla araştırıyor. Peki veda eden isim kim olacak? Tüm detaylar haberimizde.

25.03.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-13:33) Survivor'da bir diskalifiye daha mı geliyor? Survivor Barış elenecek mi, kim diskalifiye olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

Survivor All Star 2022 programı gün geçtikçe yarışmacılar için zorlaşmaya devam ediyor. Hayatta kalma mücadelesi veren ve finale kalmak isteyen yarışmacılar bazı rahatsızlıklar ve sakatlanmalar yaşayabiliyor. Peki rahatsızlığı yüzünden yarışmaya veda etmek zorunda kalacak isim kim olacak? İşte Acun Ilıcalı'nın yaptığı o açıklamalar.

Survivor Elenen İsim

Kim elenecek

Acun Ilıcalı geçtiğimiz bölüm ada konseyinde bazı açıklamalarda bulundu. "Survivor yarışmasında beni en çok üzen şeylerden biri bir yarışmacının eleme dışında yarışmaya veda etmek zorunda kalması" dedi. İnsanlar merakla elenecek ismin kim olduğunu merak ediyor. Seyirci, geçen günlerde oyun esnasında sakatlanan Barış Murat Yağcı mı yoksa son günlerde mide rahatsızlığı yaşayan Elif mi veda edecek diye merak ediyor. Henüz resmi bir açıklama yok, yeni bölüm konseylerinde elenen isim kesinleşip belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal