23 Mart Survivor All Star'da elemeye kimler kaldı, kim elendi?

2022 All Star yarışma programında bugün yeni heyecan! Yarışmaya veda edecek yarışmacı kim? Elemeye kimler kaldı? tüm merak edilenler haberimizde.

23.03.2022-21:49 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-09:13) 23 Mart Survivor All Star'da elemeye kimler kaldı, kim elendi?

TV8 ekranlarında yer alan sevilerek izlenen Survivor 23 Mart yani bugün eleme heyecanı ile karşımızda. Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Bugün hangi yarışmacı elenecek? 

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı Survivor' da hızlı elemelerin yaşanacağını duyurmuştu. Bu sezon geçtiğimiz sezona göre daha fazla yarışmacı ile oyunlara başlayan yarışma hızlı elemelerle birlikte yarışmacı sayısını ve oyunları normale dönüştürecek. Bugün dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybederse iki eleme adayı çıkacak. Oyuncular çok hırslı ve hepsi kazanmak için mücadele veriyor.

Survivor' da 23 Mart elemeye kalan oyuncular?

Barış Murat Yağcı ve Evrim Keklik Survivor da elemeye kalan oyuncular. 

Ünlülerin ilk adayı Barış, gönüllüler ise Evrim oldu. Üçüncü ve dördüncü  aday Bora ve Adem oldu. Atakan ise son aday olarak Gizem'i seçti. 

Ünlülerde performansa göre Merve ve Atakan dokunulmaz oldu. Gönüllülerde Seda ve Berkan performans birincisi oldu.23 Mart sms oylamarından en az oyu olan yarışmacı ......... Survivor a veda eden isim oldu.

Survivor 2022 All Star eleme adayları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal