Bu cuma vizyona girecek filmler hangileri? 25 Mart Cuma vizyona girecek yeni filmler

Birbirinden farklı yapımlara ev sahipliği yapan sinema salonlarında bu hafta yer alacak filmlerin ne olduğu merak ediliyor. Birçok sinemaseverin gündeminde bulunan bu konu üzerine ise bu cuma vizyona hangi filmlerin gireceği araştırılıyor. Peki, bu cuma vizyona girecek filmler hangileri? İşte 25 Mart Cuma günü vizyona girecek filmler...

23.03.2022-18:00 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-18:39) Bu cuma vizyona girecek filmler hangileri? 25 Mart Cuma vizyona girecek yeni filmler

Birçok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da farklı türlerden filmleri sinemaseverlere sunuyor. Yerli-yabancı birçok türden filme beyaz perde de yer veren Cinemaximum, bu hafta Cuma günü yine birbirinden farklı yapımlara salonlarında yer veriyor. Kayıp Şehir, Kocaayak ve Ailesi, Şans Tanrıçası, Belfast, Araf 5: Aile, Eiffel ve Hosts filmlerinin vizyona gireceği 25 Mart Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebilir.

Bu cuma vizyona girecek filmler hangileri?

Kayıp Şehir

KAYIP ŞEHİR

Romantik-komedi ve aksiyon türlerini barındıran filmin başrollerinde birçok filmden tanıdığımız Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe paylaşıyor. Filmde, sadece kitap kapaklarının ardında sayfaların arasında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan'ın antik bir hazineyi bulmak isterken yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Kocaayak ve Ailesi

KOCAAYAK ve AİLESİ

Animasyon tutkunlarının ve özellikle çocukların severek izlediği animasyon filmlerinin arasında yer alan Kocaayak ve Ailesi, efsanelere konu olan Kocaayak ile onu arayan oğlunun sürükleyici macerasını anlatmaktadır. Filmin yönetmenliğini ise Ben Stassen ve Jeremy Degruson yapıyor.

Şans Tanrıçası

ŞANS TANRIÇASI

Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini yaptığı filmde, Annamaria adındaki bir kadının hastalığından dolayı ilgili kontrollerin sağlanması adına birkaç gün hastanede kalacağından çocuklarını yakın arkadaşları Alessandro ve Artura'ya bırakmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Belfast

BELFEST

Kenneth Branagh'ın hayatından otobiyografik ögeler taşıyan Belfast, 60'ların sonunda tırmanan siyasi gerilimin merkezinde olan Belfast'ta, hayatı deneyimlemeye başlayan genç Buddy ve onun işçi sınıfı ailesinin hikâyesini anlatmaktadır.

Araf 5: Aile

ARAF 5: AİLE

Korku türünde olan bu film ise bir üniversite öğrencisi olan Hande’nin, sosyal antropolojinin tartışma konularından "büyü" meselesi üzerine yazacağı tezi konu almaktadır. Fakat, büyü üzerine yazdığı bu tezi farklı kılansa araştırmasındakileri uygulamaya dökecek olmasıdır. 

Eiffel: İmkansız Bir Aşkın Eseri

EIFFEL

300 metre uzunluğuyla 42 sene boyunca dünyanın en yüksek yapısı unvanını koruyan Eyfel Kulesi’nin bilinmeyen hikâyesini anlatan film Martin Bourboulon'ın imzasını taşıyor.

Host

Klasik bir Noel akşamında keyifli vakit geçirmek ve Noel'in tadını birlikte çıkarmak adına bir ailenin, evine komşularını davet etmesi üzerine yaşadıkları olayları konu alan film; ailenin başına gelen korku dolu anları beyaz perdeye taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal