Arka Sokaklar Selin öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Oya Akar diziye veda mı ediyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Selin’in kaçırıldığı sahnelerin görülmesiyle birlikte izleyenler merak içinde kaldı. Peki Arka Sokaklar Selin öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Oya Akar diziye veda mı ediyor? İşte konu hakkında merak edilenler...

25.03.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-16:54) Arka Sokaklar Selin öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Oya Akar diziye veda mı ediyor?

Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’da heyecan hiç düşmüyor. Her hafta Cuma günleri milyonlarca insanı koltuklarına kilitleyen sevilen yapımın yeni bölüm fragmanındaki görüntüler sebebiyle izleyenler arasında tartışmalar başladı. Bu tartışmaların sebebiyse fragmanda Selin’in Poyraz tarafından tuzağa düşürülerek kaçırılması oldu. Bu olay sebebiyle insanların kafasında ‘’Arka Sokaklar Selin öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Oya Akar diziye veda mı ediyor?’’ soruları dolaşmaya başladı. Bu soruların yanıtları için ise bir çok insan arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı.

Arka Sokaklar Selin öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

Ceren’i kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atan Selin, Poyraz tarafından tuzağa çekileceğinin farkında değildir. Tuzağa düşen Selin, Poyraz tarafından kaçırılır. Bu olayı öğrenen Mesut ise kendi hayatını gözden çıkararak Selin’in peşinden gider.

Arka Sokaklar Selin

Selin’in yerini bulmak için ipuçlarını izleyen Mesut, Sakarya’da Handan ile Cevat’ı yakalar. Fakat bu olaya Usmanoğlu aşiretinin önemli kişilerinden Seyit Usmanoğlu girecektir.

Selin’in bu olay sonucunda hayatını kaybedip kaybetmediği henüz netlik kazanmadı. Selin’in durumunun Arka Sokaklar’ın bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak yeni bölümünün ardından belli olacağı düşünülüyor. Heyecan dolu bir Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam milyonları ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

Oya Akar’dan söz konusu iddialar hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kanal D cephesinden de herhangi bir duyuru söz konusu değil.

Oya Akar kimdir, kaç yaşında?

Oya Akar, 12 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. Akademik hayatını İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ile tamamlayan güzel oyuncu bu bölümün yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yapmıştır.

Oya Akar kimdir

Oyunculuk hayatına ilk olarak 2005 yapımı Şöhret dizisinde Gülçin karakterine hayat vererek çıkan Oya Akar Doktorlar, Düğün Şarkıcısı, Mavi Kelebekler, Zeytin Tepesi, Ben Onu Çok Sevdim, Eve Dönüş, Sınıf, Böyle Bitmesin, Dağlar Delisi gibi yapımlarda bulunmuştur. Şu sıralarda Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Selin karakterini canlandıran Oya Akar’ın yer aldığı yapım ve tiyatrolar şu şekilde:

Tiyatro

2012 - Sessizlik (oyun) : Moira Buffini - İstanbul Devlet Tiyatrosu

2010 - İmparatorluk Kuranlar : Boris Vian - İstanbul Devlet Tiyatrosu

Diziler ve filmler

2015 - Eve Dönüş (TV Dizisi)

2014 - Zeytin Tepesi (Oya Tolunay)(TV Dizisi)

2013 - Ben Onu Çok Sevdim (Şadan)(TV Dizisi)

2012 - Böyle Bitmesin (konuk oyuncu) (Dizi)

2011 - Mavi Kelebekler (Aida)(Dizi)

2009 - İstanbul Çocukları (Gülfem)(Dizi)

2008 - Düğün Şarkıcısı (Çiçek)(Dizi)

2008 - Sınıf (Rüya) (Dizi)

2007 - Doktorlar (Gülüm)(Dizi)

2007 - Dağlar Delisi (Dizi)

2006 - Ümit Milli (Elif)(Dizi)

2005 - 2006 - Şöhret (Gülçin Özer)(Dizi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal