Yakamoz S-245 dizi konusu ve oyuncuları

Netflix’te yayınlanacak ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin paylaşacağı Yakamoz S-245 dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte Yakamoz S-245 dizisi hakkında merak edilenler...

25.03.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:46)

Netflix’in Türk yapımlarına ilgisi artarak devam ediyor gibi görünüyor. Ünlü dijital platformda yeni bir Türk dizisi daha yayınlanacak. Diğer Türk dizilerinden farklı bir konuya sahip olan Yakamoz S-245 dizisinin yayın tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yakamoz S-245 dizisinin anlatacağı hikayeyi ve dizide yer alacak oyuncu kadrosunu öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Netflix Yakamoz S-245 dizisi konusu nedir?

Gizemli bir kozmik olay sebebiyle dünya felakete sürüklenmiştir. Güneş ışınının zararlı etkilerinden kaçmak amacıyla denizaltına yönelen bir grup insan, bu denizaltıda hayat kalmaya çalışmaktadır. Arman ve yanındaki bilim ekibinden oluşan bu grubun ilerleyen süreçte başka bir askeri denizaltıya binmesi gerekecektir.

Netflix Yakamoz S-245 dizisi

Arman ve arkadaşları, dünyada yaşanan felaketlerin kaynağını öğrenmeye çalışırken diğer yandan da neden denizaltında bulundukları sorusunu çözmeye çalışırlar. Ekibin bu çabaları dünyanın kurtuluşunu sağlama yolunda önemli bir yolculuğun başlangıcı olacaktır.

Netflix Yakamoz S-245 dizisi oyuncuları kimlerdir?

Netflix’te 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanacak olan Yakamoz S-245 dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yer alıyor. İşte dizinin oyuncu kadrosunun tamamı:

Kıvanç Tatlıtuğ - Arman

Özge Özpirinçci - Defne

Meriç Aral - Hatice

Ertan Saban - Umut

Ece Ceşmioğlu - Yonca

Onur Ünsal - Cem

Ecem Uzun - Rana

Jerry Hoffmann - Felix

Güven Murat Akpınar - Barış

Ersin Arıcı - Altan

Hakan Salınmış - Erenay

Alper Saldıran - Server

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal