Yakamoz S245 ne zaman başlayacak? Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245 oyuncuları ve konusu

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenilen Yakamoz S245 dizisinin ise ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245 oyuncuları ve konusu..

24.03.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:47)

Bir süredir ekranlarda görünmeye ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, merakla beklenilen Yakamoz S-245 isimli dizi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizisini dijital platform Netflix için çeken Kıvanç Tatlıtuğ'a ünlü oyuncu Özge Özpininççi başrolde eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245 oyuncuları ve konusu

Yurt dışında izlenme rekorları kıran "Into The Night" isimli dizinin bir uzantısı olarak görülen Yakamoz S245 dizisinin ne zaman başlayacağı ise dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Pek, Yakamoz S245 ne zaman başlayacak? İşte, Yakamoz S245 dizisinin oyuncun kadrosu ve konusu..

Netflix platformunda yapılan açıklamada başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinççi'nin paylaştığı 'Yakamoz S245''in görselleri yayınlandı. Sadece ses kaydında oluşan tanıtım filminde dizinin 20 Haziran tarihinde izleyicilerle buluşacağı söylendi. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245 oyuncuları ve konusu

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245 oyuncuları ve konusu

Uzunca bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dijital yayın projesine evet dedi ve Yakamoz S245 dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya karar verdi. Başrolü yine kendisi gibi ünlü ve başarılı oyuncu Özge Özpirinççi ile paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix'in yeni dizisi Yakamoz S245'in ilk sezonunun çekimlerine başladı. 

Netflix ise, merakla beklenilen 'Yakamoz 245' için sosyal medya hesaplarından gizemli bir tanıtım filmi yayınladı. Tanıtım filminde sadece ses kaydı olduğu görülürken tanıtım ile birlikte dizinin yayın tarihi de izleyicilere duyuruldu. Dizi severlerin merakla beklediği dizi 20 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal