Sadakatsiz Derin ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Her bölümüyle ses getiren Sadakatsiz dizisi yine gündemde yerini aldı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ekranlara gelirken dizide yer alan Derin karakterinin boğuldu görüldü. Fragmandan sonra birçok kişi Melis Sezen’in diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki, Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

21.03.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:35) Sadakatsiz Derin ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

Merakla takip edilen Sadakatsiz dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta yeni bir olayla izleyicileri ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Yayınlanan fragmanda Derin’in boğulduğunu gören izleyiciler Melis Sezen’in diziden ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde… 

Sadakatsiz Derin ölüyor mu?

Kanal D’nin sevilen yapımlarından olan Sadakatsiz yine gündemde yerini aldı. Her Çarşamba izleyici karşısında yerini alan Sadakatsiz, yeni bölümlerine hız kesmeden devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Volkan’ın Derin’i küvet içerisinde boğduğu ekranlara yansırken, görenler gözlerine inanamadı. Olayın gerçek olup olmadığı araştırılırken akıllara Melis Sezen’in diziden ayrılıp ayrılmadığı sorusu geldi. Yayınlanan yeni bölümde Derin’e neler olacağı görülecek. Melis Sezen’in diziden ayrıldığı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Sadakatsiz Derin BoğuluyorMelis Sezen kimdir?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul Silivri'de dünyaya gelen Melis Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde aldı. Küçük yaşından oyunculuğa ilgisi olan Melis Sezen, 12 yaşından itibaren drama eğitimi almaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi alan Sezen, daha sonra Silivri’de Ali Solmaz Tiyatrosu’nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda rol aldı. Eğitim hayatına devam eden Sezen, Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu.

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Melis Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde rol aldı. İlk başrol oyunculuğunu ise Leke dizisiyle yaptı. Daha sonra Sevgili Geçmiş dizisinde de başrol olarak yer alan Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı. 

Ciddi olarak ilk sinema oyunculuğunu 2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon adlı sineme filminde yaptı. Aynı sene içerisinde Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde rol alan Melis Sezen, 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğini yaptığı Mucize 2: Aşk filminde rol aldı. 

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini canlandırdı. Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan "Derin" adlı karakteri canlandırmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal