Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı? Sadakatsiz Aras geri gelecek mi, diziye devam edecek mi?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden biri Sadakatsiz’de kadroya sonradan dahil olan Berkay Ateş’in diziden ayrılacağı haberi izleyicisini hüzne boğdu. Dizide Cansu Dere'nin oynadığı Asya ile birliktelik yaşayan Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş'in 2 Mart Çarşamba günü yayımlanan 51. bölümde tek başına Londra'ya gitmesi diziden ayrıldığı yönünde görüşlere neden oldu. Peki, Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı?

13.03.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-12:06) Sadakatsiz’den  Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı? Sadakatsiz Aras geri gelecek mi, diziye devam edecek mi?

Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı?Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinin kadrosuna Asya'nın sevgilisi Aras olarak sonradan dahil olan Berkay Ateş, 2 mart 2022 çarşamba günü akşamı yayınlanan 51. bölümde Londra’ya tek başına gitti. Aras'ın Londra'ya gidişini gören izleyiciler ise başarılı oyuncunun diziden tamamen ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya başladılar.

Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı? 

Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı?

Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras karakterinin 'Sadakatsiz' dizisinden senaryo gereği ayrıldığı öğrenilirken, edinilen bilgilere göre Berkay Ateş'in dizide çok iyi bir çıkış yakaladığı ve diziden hiç ayrılmak istemediği öğrenildi.

Aras karakterinin diziye tekrar geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili verilen bilgilerde ise Aras'ın diziye tekrar geri dönmeyeceği belirtildi. Berkay Ateş'in diziden ayrıldıktan sonra kendisine birkaç teklif geldiğini ve yaz sezonuna kadar da gelen bu teklifleri değerlendirmeye alacağını söylediği öğrenilirken genel olarak 2022 yazını dinlenerek geçirmek istediği ifade edildi. 

Sadakatsiz’den Aras diziden çıktı mı, neden ayrıldı?

Sadakatsiz final yapıyor!

Diğer taraftan dizi, Mayıs ayında final yapma kararı alırken senaristlerinin son hızla diziyi finale hazırlama çalışmaları başlattığı öğrenildi. Finalde Asya, Volkan ve Derin'in büyük bir çekişme yaşayacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal