Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Survivor Sema ve Seda kimdir? İkiz kardeşlerin kıyasıya yarışı

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenilen yarışması Survivor 2022'de izleyiciler tarafından en çok merak edilen Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi oldukları oldu. Seda ve Sema'nın kardeş olup olmadığını araştıran izleyiciler genel olarak iki yarışmacıyı da birbirine çok benzetti. Peki, Survivor Sema ve Seda kimdir?

13.03.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-10:37) Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Survivor Sema ve Seda kimdir? İkiz kardeşlerin kıyasıya yarışı

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en heyecanlı yarışma programı Survivor 2022'de yarışan Seda Aydemir ve Sema Aydemir'in ikiz olup olmadıkları son günlerin en çok araştırılan konusu oldu. Survivor 2022 All Star'ın kadrosunda bulunan ve Ünlüler takımı için yarışan Sema Aydemir, parkurdaki performansı ile adında söz ettirirken aynı yarışmada olan Seda Aydemir'de bir o kadar konuşuluyor.

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi?

Survivor yarışmasına daha öncesinde iki kez katılan Sema Aydemir, yarışmadan sonra Survivor Ekstra programına geçerek burada yorumcu olarak görev almıştır. Gönüllüler takımının dişli yarışmacısı Seda Aydemir ise Bursa Kız Lisesi'den mezun olmuş ve ilk önce anaokulu öğretmenliği ve daha sonra da spor yönetimini bitirmiştir.

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi

Evli olan Seda Aydemir evliliğinde dolayı Ocak soyadını kullanıyor ve aynı zamanda 2 çocuğu da bulunuyor. Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Aydemir'in uluslararası yarışmalara katılarak dereceleri olduğu da biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal