En Hamarat Benim Sevilay kimdir? Sevilay İncedere hakkında bilgiler

FOX TV'de yayınlanan yarışma programı Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim, best of yarışmacılarıyla ekranlara geliyor. Sezon başlarında en çok ses getiren isimlerin yer aldığı yarışmada en çok merak edilen isim ise Sevilay İncedere oldu. İzleyiciler 'En Hamarat Benim Sevilay kimdir?' sorusuyla Sevilay İncedere hakkında bilgilere ulaşmak istiyor.

21.03.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:29) En Hamarat Benim Sevilay kimdir? Sevilay İncedere hakkında bilgiler

Kadir Ezildi'nin sunduğu 'En Hamarat Benim' yarışma programında her hafta birbirinde farklı yarışmacılar hafta sonu verilecek olan büyük ödüle ulaşabilmek için tüm hünerlerini ortaya döküyor. FOX TV'de hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan yarışmanın bu haftaki bölümü best of haftası olarak hazırlandı.

Sezon başlarında en çok ses getiren yarışmacıların yeniden konuk olduğu 'En Hamarat Benim'de birbirinden farklı yarışmacılar bu hafta amansız bir rekabet içine girecek. Hafta sonu verilecek olan büyük ödüle ulaşmak için ter dökecek olan yarışmacılar arasında bu ahfat yarışacak olan Sevilay İncedere en çok merak edilen yarışmacılardan biri oldu. İşte Sevilay İncedere hakkında bilgiler..

En Hamarat Benim Sevilay kimdir? 

En Hamarat Benim Sevilay kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunduğu En Hamarat Benim programının bu hafta yarışacak yarışmacıları arasında yerini alan Sevilay İncedere, tavrıyla ve yorumlarıyla yarışmanın izleyicileri tarafından oldukça fazla merak edildi. 

FOX TV'nin hafta içi saat 13.00’te yayınlanmaya başlayan En Hamarat Benim‘in yarışmacılarından Sevilay İncedere bu hafta haftanın ikinci gün yarışmacısı olarak ekranlara gelecek. Aslen Kars'lı olan Sevilay İncedere'nin 43 yaşında olduğu öğrenildi. 29 yıllık bir evliliği olan Sevilay Hanım’ın ayrıca 3 çocuk annesi olduğu da belirtildi.

Yarışmaya katıldığında kendisini tanıtan Sevilay İncedere, temizliğin kendisi için bir aşk ve aynı zamanda iş olduğunu söylüyor. Bir önceki katılımında sadece 1 puan ile yarışmayı kaybettiğini belirten Sevilay İncedere bu kez 1'inci olmaya geldiğini ve büyük ödülü mutlaka alacağını anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal