Alparslan: Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı yayında! Alparslan: Büyük Selçuklu 19. yeni bölümde neler olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı yine heyecanlandırdı. Ekranların merakla izlenen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Diziyi takip eden kullanıcılar Alparslan: Büyük Selçuklu 19. yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Kullanıcılar Alparslan: Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı araması yaparak yeni bölüm fragmanını izlemeye çalışıyor. Alparslan: Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı izleyebileceğiniz detaylar içeriğimiz de bulabilirsiniz.

21.03.2022-23:35 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:28)

Büst’te hakimiyeti sağlayan Bozan, hakimiyetini devam ettirmek için bundan sonra hangi adımları atacak? TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölüm son fragmanı yayınlandı. Alparslan: Büyük Selçuklu 19. yeni bölümde neler olacak? merak konusu olmaya devam ediyor.

Alparslan Büyük Selçuklu her Pazartesi saat 20.00'da TRT ekranlarında sevenleri ile bir araya geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölüm son fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak?

Son bölümde, gücüne güç katan Bozan, kartlarını açık oynamaya devam ediyor. Kazanmak için her şeyi göze alan bozan etrafında ki kimseyi tanımıyor. Alparslan komutasındaki askerler, Büst şehrinin önünde Karmatilerle amansız başlattığı savaşı sürdürüyor. Alparslan, Süleyman ve Çağrı Bey Bozan'ı durdurabilecek mi?  Bozan’ın oynadığı oyun nasıl bozulacak? Bozan'ın hükümdarlığı son bulacak mı? Bu savaşasın kazananı kim olacak?

Son Bölümde Neler Oldu?

Kurduğu tertiple Büst’e girip Bozan’ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan’ın artık Vaspurakan ile arasında artık hiçbir engel yok.

Alparslan, Vaspurakan hedefleri için hangi adımları atacak? Büst’te Çağrı Bey adına hutbe okutup sikke kestiren Alparslan, Yınal ile karşı karşıya mı gelecek? Yınal bu durumdan rahatsızlığını Sultan Tuğrul’a bildirecek mi? Karmatilerin yüce natık dediği Bozan’ı öldürüp ablasının öcünü alan Alparslan'ı obada neler bekliyor?

Karmati saldırısı neticesinde ağır yaralanan Nizamülmülk’ün başında bekleyen Akça’nın sırrı şifa olacak mı? Şehver’in kendi hatası sebebiyle öldüğünü anlayan Karaca bunu Süleyman’a söyleyecek mi? Süleyman bunu öğrenirse nasıl bir tavır sergileyecek? Vaspurakan Valisi olan Dukas’ın uygulamaya koyacağı yeni kurallar neticesinde Kekavmenos ve Diyojen farklı yollara başvurmak zorunda kalırken, Alparslan Vaspurakan’ın fethi için yeni planlar kuracak.

Bozan ile iş birliği içerisinde olan Bizans, Bozan’ın ölümünden sonra Selçuklu tehlikesinden kurtulmak için hangi yolları arayacak? Selçuklu’nun saldırısını mı bekleyecek, yoksa başka planlar için de mi olacak?

Dizinin19. bölüm fragmanını izlemek isteyen kullanıcılar haberimizde bulunan videoyu izleyebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal