Sadakatsiz final mi yapacak, final ne zaman? Sadakatsiz final bölümü hangi tarihte?

Her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi tüm heyecanıyla devam ederken, dizinin final yapacağı hakkında yeni söylentiler ortaya atıldı. Yapım şirketinden henüz net bir açıklama yapılmadı fakat dizinin takipçilerin 'Sadakatsiz final mi yapacak, final ne zaman?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

16.03.2022-22:56 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-09:00)

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizi her Çarşamba akşamı izleyicileri ekranlara kilitliyor. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaşırken güzel oyuncu Melis Sezen'de dizinin en önemli rolü olarak yer alıyor. 

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisinde son bölümlerde arka arkaya ayrılıklar yaşanırken, dizinin müdavimleri dizinin final yapacağı söylentilerine karşılık olarak Sadakatsiz final mi yapacak, final ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

Sadakatsiz final bölümü hangi tarihte?

Sadakatsiz final bölümü hangi tarihte?

Doctor Foster isimli yapımdan Türk televizyonlarına uyarlanan Sadakatsiz dizisi 52. bölümüyle ekranlara geldi. Başrol oyuncularından Caner Cindoruk, daha önce verdiği bir röportajında Sadakatsiz dizinin bu sezon sona ereceğini ve son 10 bölümünün kaldığını söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal