25 Mart Survivor Barış mı diskalifiye oldu? 25 Mart Survivor 2022 kim neden diskalifiye oldu? Barış mı Survivor'a veda edecek?

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor, her hafta hem yarışmalarla hem de yarışmacılarla gündem oluyor. Şimdi de son olaylardan sonra ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı'nın diskalifiye olup olmadığı merak ediliyor. Biz de haberimizde detaylara yer verdik.

25.03.2022-14:35 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:58) 25 Mart Survivor Barış mı diskalifiye oldu? 25 Mart Survivor 2022 kim neden diskalifiye oldu? Barış mı Survivor'a veda edecek?

Her hafta belirli günlerde TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve son yıllarda sıklıkla takip edilen Survivor, yine yaşanan olaylarla gündeme geldi. Yaşanan son olaylardan sonra bir yarışmacının diskalifiye olacağı konuşuldu. Peki kim Survivor'dan diskalifiye olacak? İşte detaylar...

survivor diskalifiye

Survivor'da kim diskalifiye olacak?

Son bölümlerde yaşanan kazalar sonucunda ünlüler takımında yer alan Elif ve Barış sakatlık yaşamıştı. Elif, sakatlığından dolayı bir süredir oyunlara çıkamıyordu. Yaşanan sakatlıklar üzerine bu akşam yayınlanacak olan bölümde Acun Ilıcalı konsey alanında bir yarışmacının eleme dışında yarışmaya veda edeceğini bildirdi. Bu ismin ise büyük ihtimalle Elif olduğu düşünülüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal