Survivor 2022 Birleşme partisinde hangi ünlüler olacak? Survivor birleşme partisi ne zaman, hangi tarihte?

Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? Birleşme partisi için ismini garantileyenler kimler? Birleşme partisine katılacak ünlüler hangileri? Birleşme partisi heyecanı şimdiden başladı.

24.03.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-12:52) Survivor 2022 Birleşme partisinde hangi ünlüler olacak? Survivor birleşme partisi ne zaman, hangi tarihte?

Acun Ilıcalı'nın vermiş olduğu tüyolara göre birleşme partisine çok bir zaman kaldı. İki takım arasında inanılmaz bir birleşme partisi hazırlanmakta. Peki birleşme partisini garantileyen oyuncular hangileri? Birleşme partisine katılacak ünlüler kimler? Survivor izleyiciler araştırmalara başladı. 

Birleşme partisini garantileyen isimler belli oldu.

Brileşme partisini garantileyen ilk iki isim Elif ve Berkan oldu. Yapılan yeni bölüm ile de 3. ve 4. olarakta Nagihan ve Anıl garantiledi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı konsey açıklamasında 27-28 Mart tarihinde yapılacağını duyuran birleşme partisinde süprizlerle dolu bir gece yaşatacağını duyurdu.

Birleşme partisine katılacak olan ünlüler?

Edis'in partiye katılacağını duyuran Acun, daha öncelerde Survivora yarışmacı olarak katılan Yılmaz Morgül ve Mustafa Topaloğlu' nunda aralarında olacağının haberini verdi. Bu sefer yarışmacı olarak değil konuk olarak yer birleşme partisinde yerlerini alacaklar. 

Survivor birleşme partisi

Brileşme partisine seyirci olarak nasıl katılım sağlanabilir?

Acun bu sene 30 gönüllüyü Dominik'te misafir edeceğini söyledi. Seyirciler bu başvuruyu nasıl yapacaklarını araştırmaya başladı. Dominik Birleşme Partisine seyirci olarak başvuru şartları nelerdir? 

Kappa dan 500 TL'lik alışveriş yaparak düzenecek çekilişe katılarak seyirci olarak Dominik'te şanslı isimler yerini alınacak. Henüz çekiliş sonuçları açıklanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal