Yüzdeki Tüylerden Kurtulmak İçin Kestane Unu Maskesi

Yüzdeki İstenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız haberimizi dikkatle okuyun. Tüylerden kurtulmak için bir çok yöntem vardır. Ancak siz doğal olanı tercih etmek istiyorsanız işte yöntemleri...

03.05.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:19)

Yüz tüyleri özellikle güneşli havalarda iyice blirginleşen ve hoşumuza gitmeyen tüylerdendir. Doğal yöntemlerle yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için size önereceğimiz bu maskeyi mutlaka denemelisiniz.

İSTENMEYEN TÜYLER İÇİN MASKE TARİFİ

Malzemeler

-Kestane Unu (Aktardan alabilir ya da kendiniz yapabilirsiniz)
-Toz Şeker
-Kil
-Azıcık Zeytinyağı, Krem ya da Su (Kıvam vermek için)
-Türk Kahvesi

Yapılışı

Bir kaseye eşit miktarda kestane unu, toz şeker, kil ve kahve koyup iyice harmanlayın. Bu karışıma kıvam vermek için biraz zeytinyağı karıştrıyoruz. Zeytinyağı yerine krem ya da su da koyabilirsiniz. İyice karıştırıp krem kıvamına getiriyoruz. Haftada bir kez istenmeyen tüylere sürüyoruz. Uygularken güçlü bir masajla uyguluyoruz ve beş on dakika sonra sıktığımız bir limonun kabuğunu cildimize sürüyoruz. Böylece tüyler azalır ve bir daha çıkmazlar. Evde kestane unu yapmak için; Dilediğiniz miktarda kestaneyi alıp, iç ve dış kabuklarının güzelce soyulması için 10-15 dakika kadar suda haşlayalım, haşlanan kestanelerin kabuklarını soyup, bir rondo ile iyice parçalayalım, sonra kestanenin miktarına göre büyükçe bir tepsiye yayıp kurusun diye bırakalım, kuruyan kestaneleri ince bir elekten geçirip un haline getirelim, ve kestane ununu elde edelim.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal