Vücut Tipine Göre Pantolon Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Vücut tipine göre pantolon seçimi nasıl olmalıdır? Hangi vücut tipi nasıl pantolon seçmelidir? Armut vücut tipine sahip olan kişilerin pantolon seçiminde nelere dikkat etmesi gerekir? Elma vücut tipine sahip olan kişilerin pantolon seçiminde nelere dikkat etmesi gerekir? İşte detaylar...

27.05.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-17:16) Vücut Tipine Göre Pantolon Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Her kadının fiziği farklı bir vücut tipine sahiptir. Pantolonlar hemen herkesin dolabındaki vazgeçilmez kıyafetler arasında yer alır. Vücut tipinize uygun pantolonu seçerek şık görünebilirsiniz. Ama önce vücut tipinizi tanımanız gerekir. İşte vücudunuza göre doğru pantolon seçiminin ipuçları…

DİKDÖRTGEN VÜCUT TİPİ

Dikdörtgen vücut tipine sahip olan kişiler, kıvrımsız hatlara ve düz vücut yapısına sahiptir. Üst ve alt bölge hemen hemen aynı oranda ve incedir, bel kıvrımı yoktur. Eğer bu vücut tipine sahipseniz jean seçimi konusunda oldukça şanslısınız.

ARMUT VÜCUT TİPİ

Armut vücut tipine sahip olan kişiler için en doğru pantolon seçimi boru paça ve koyu renk olanlar olacaktır. Yüksek bel pantolonlar da kalçanın geniş gözükmesine neden olabileceği için düşük bel tercih etmekte fayda var.

Armut tipli vücut yapısına sahip olan kişiler kesinlikle renkli, desenli pantolonlar ve havuç modeller tercih etmemelidir. Renkli ve desenli pantolonlar dikkatin alt gölgeye toplanmasına neden olmaktadır. Bunun yerine koyu renk pantolonların üzerine renkli ve desenli bluz, gömlek veya tişörtler tercih edilebilir. Bu sayede dikkati alt bölgeden çekmiş olursunuz.

ELMA VÜCUT TİPİ

Elma vücut tipine sahip olan kişilerin vücutlarının üst bölgesi geniş, alt bölgesi dar olur. Büyük veya orta göğüsler, ince bacaklar, kıvrımsız bir bel ve dar kalçalar da elma vücut tipinin özellikleri arasındadır. Eğer sizde bu vücut tipine sahipseniz alt bölgeniz ince olduğu için hemen her pantolon tarzını tercih edebilirsiniz.

Elma vücut tipi için en uygun pantolon modeli ise dar paça bir jeanlerdir. Renkli ve desenli pantolonlar, havuç modeller ve kalın kemerler de size oldukça yakışacaktır. Pantolonunuzun üstüne giydiğiniz parçanın ise üst bölgenizi daha zayıf gösterecek dökümlü olmasına dikkat etmelisiniz.

KUM SAATİ VÜCUT TİPİ

Kum saati vücut tipinde incecik bir bel, geniş kalçalar ve büyük göğüsler vardır. Bu vücut tipine sahip olan kişilerin çok şanslı olduğu söylenir. Kum saati vücut, atletik bir vücut tipidir. Bu vücut tipine sahipseniz birçok pantolon modeli size yakışacaktır.

Sizin için en ideal pantolonlar ise bol paçalar ve düşük beller jeanlerdir. Şalvar pantolonlar ve havuç model pantolonlar kalçalarınızı fazla geniş göstereceği için uzak durmanızda fayda var. Pantolonlarınızı kombinlemek için aşırı dar ve bol kıyafetlerden kaçınmanızda fayda var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal