Rahatlığın Tadını Çıkaracağınız Ev Giyimi Trendleri

Covid-19 salgınından korunmak için evde izole olduğumuz bu günlerde tek tip ev kıyafetleri giyiyoruz. Rahatlığı ön planda tutan ve aynı zamanda şık görünmeyi sağlayan pijamalara yönelik online alışverişin arttığı gözlemleniyor. Peki, ev giyiminde trendler nelerdir? İşte detaylar...

14.04.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-10:19) Rahatlığın Tadını Çıkaracağınız Ev Giyimi Trendleri

Coronavirüsü nedeniyle zorunlu olmadıkça kimse dışarıya çıkmıyor. Bu nedenle günün tamamı evde geçiyor. Evde geçirilen bu süreçte her zaman rahatlığı ön planda tutan pijama takımları tercih ediliyor. Peki, bu sezon pijama takımlarında trendler nelerdir? Detaylara haberimizin içeriğinde ulaşabilirsiniz...

EV KOMBİNLERİNDE TRENDLER NELER?

İlk olarak pijamalarınızın kaliteli ve pamuklu olmasına dikkat etmelisiniz. Pamuklu veya saten pijama takımları her zaman hem rahat hem de şık olmanızı sağlayacaktır. Kadınlar için ikili veya üçlü set halinse satışa sunulan takımlar oldukça kullanışlıdır. Pijama takımlarında ise şortlu olanları tercih edebilirsiniz. Bu sezon dikkat çeken desenler arasında renkli grafik dokunuşlar yer alıyor. Meyve desenli veya hayvan figürlü takımlar da ev giyiminde trendler arasındadır.

Aynı zamanda pijamalarınızı sıcak tutacak, yumuşacık sabahlıklarla da tamamlayabilirsiniz. Bileklerinden lastikli olan pijama altlarını oversize trikolarla da kullanabilirsiniz. Pastel tonları, pembe ve mavi renkler evin içerisindeyken kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Pijamalarınızı tamamlayacak, ayaklarınızı sıcacık tutacak olan panduf veya tüylü ev terliklerinden de satın alabilirsiniz.

Çocukların virüs salgınından dolayı endişelenip, stres yapmaması için onları sevdikleri şeylerle oyalamak en doğru hareket olacaktır. Bu nedenle, çocuklarında ev giyiminde en sevdikleri çigi film karakterlerinin yer aldığı pijamaları tercih ederek gündemden uzaklaşmalarını sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal