2020 İlkbahar-Yaz Sezonuna Bu Renkler Damgasını Vuracak!

Kış sezonu geride kalırken herkesin kafasında aynı soru yer almaya başladı: 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda neler moda? Sizin için bu konuyu araştırdık. Detaylar haberimizde...

14.04.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-10:14) 2020 İlkbahar-Yaz Sezonuna Bu Renkler Damgasını Vuracak!

Modayı takip eden herkes 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda neler olduğunu araştırıyor. Her yıl moda dünyasındaki renkler ve desenler değişiyor. Her sene olduğu gibi bu sene de canlı renkler gardıroplarımızı süsleyecek. 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda; canlı renkler, çiçek desenli baskılar, şık danteller, etnik desenler ön planda yer almakta.

MAVİ BİR SENE OLACAK

2020 İlkbahar-Yaz sezonunda öne çıkan renkler; saks mavisi, klasik mavi tonları, nar çiçeği, fuşya ve toprak renkleridir. Sezona damgasını vuracak bu renkleri çizgiler, doğal elyaf ve dokuma kumaşlar takip ederek en belirgin trendler arasında yer alacak. Sonbahar-Kış döneminin popüler tasarımları arasında olan puantiyeler ve hayvan desenlerini yazın aylarında da görmeye devam edeceğiz. Tropik esintiler, yeşilin en güzel tonlarıyla günlük kombinlerimize renk katacak. Bermuda şortlar, çiçekli gömlek elbiseler, çizgili ve fitilli örme elbiseler, kargo pantolonlar, detaylı jeanler vitrinlerde yer almaya başladı bile. Birbirinden iddialı renklerle tasarlanan kimonolar, tunikler, desenli pantolonlar, nakışlı elbiseler ve şortlara kadar birçok kıyafet gardıroplarımızda yerini alacak.

‘SADE AMA ŞIK’

Aksesuarlarda ise 2020 İlkbahar-Yaz trendleri arasında halka küpeler, uzun kolyeler, inciler, büyük zincir kolyeler, tekli küpeler, taşlı/ ve zincirli ayakkabılar yer alıyor. Bu sene ayakkabılarda ‘sade ama şık’ ön planda olacak. Taşlarla, incilerle, fiyonklarla, kurdeleler, dantellerle veya minik detaylarla süslenmiş ayakkabılar vitrinlerde yerini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal