Uzun İlişkiyi Canlı Tutmanın Yolları!

İlişkiler belli bir zamanı aştıktan sonra partnerler arasındaki çeşitli sorunlar birbirinden uzaklaşmaya sebep olmaktadır. Özellikle uzun süreli ilişkilerde geçen zaman ve çeşitli sorunlarla beraber ilişkilerde ilk günkü heyecan sabit kalmaz. Peki ilişkinizi canlı tutmak adına neler yapabilirsiniz?

27.04.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:51)

İster bir yıl olsun, isterse on yıl olsun ilişkilerdeki bazı hatalar kişilerin birbirinden soğumasına ve ilişkilerde yaşanan heyecanın giderek azalmasına sebep olur. Elbette ki bu durum yeni bir ilişkiye oranla uzun süreli ilişkilerde daha sık görülür. Yıllarca birlikte olan çiftlerin bilhassa da aynı evin içinde yaşanıyorsa birbirinden soğuması tabii bir durumdur. Uzun ilişkiyi canlı tutmanın yolları hakkında birkaç öneri ile karşınzdayız.

Anlayışlı Davranın

İlişkinin ilk zamanlarında her şey güllük gülistanlık giderken zamanla kişiler birbirindeki negatif şeyleri görmeye başlamaktadır. Ufacık sorunlar dahi birbirinize karşı anlayışsız ve eleştirel bakmanıza sebep olabilir. Böyle durumlarda anlayışlı olmayı ve karşınızdakinin öfkesinin geçmesini bekleyin. İlişkilerde anlayış tek taraflı olmayacağı için karşılıklı fedakarlık yapın.

İlgisiz Davranmayın

Uzun ilişkilerde yapılan en büyük yanlışlardan birisi zamanla erkeğin ilgiden sıkıldığını ve fazla ilgi gösterilirse bunalacağını düşünmektir. İlişkinin başında nasıl ki herkes birbirinden ilgi bekliyorsa geçen zamanda da bu ilginin devam etmesi gerekmektedir. Aksi halde sevdiğinizin ya da eşinizin başkalarından ilgi beklemesi normaldir.

Zaman Ayırın

Yıllar geçtikçe birbirinize ayırdığınız zamanın azaldığının farkında mısınız? Birlikte film izlemek, yürüyüş yapmak ve birlikte eğlenmek ilişkinizi canlı tutmak için yapabileceğiniz en kolay yöntemlerdir. Monoton bir hayat ilişkinizin zamanla sıkıcı hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenle birlikte farklı aktivitelere yönelmeye çalışın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal