Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık Günlük Burç Yorumları (21 Kasım)

Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları 21 kasım günlük burç yorumları sizlerle...

21.11.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-11:04)

Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları 21 kasım günlük burç yorumları sizlerle...

BURÇLAR

Terazi: Yakın çevrenden bugün hiç beklemediğin yardım alabilir ve bir türlü yolunda gitmeyen işlerin bu sayede yoluna girebilir. Reklam ve pazarlama alanında bugün bir takım reklamlar alabilirsiniz.

Akrep: Uzun zamandır kendinizi düşünmediğinizi farkedip , kendinize özel zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Sakin ama rutin yoğunluğunuzla iş hayatınız sizin yapmayı düşündüğünüz yenilikleri bekliyor.

Yay: Bugün hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilir farklı konulara merak duyabilirsiniz. Gelecek ile ilgili hayallerinin artacağı bir olabilir.

Oğlak: Geri planda olmayı tercih ettiğin günler sona erdi artık ön plana çıkacaksınız ve bu sizin kontrolünüzde olmayacak. sorumluluklar kapıda. Stres yapmayın.

Kova: Uzun zamandır beklediğin bir para varsa bugün ona ulaşacak veya haberini alacaksın. Kariyerinle ilgili yeni görüşmeler yapabilir yeni kapılara yönelebilirsin.

Balık: Sabah saalerinde uyanmanın verdiği durumla da biraz melankoli olabilir fakat ilerleyen saatlerde İşinize odaklanarak enerjinizi koruyabilirsiniz. Gerçekçiliğiniz üzerinde bugün.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal