Soğuk Havalarda Çocuklar Nasıl Giydirilmeli?

Anneler kışın çocuklarını giydirirken, panik ve endişe içinde olurlar. Çocuğum üşüyor mu? Acaba hasta olur mu? diye düşünen anneler, hep bir endişe duyarlar.

09.01.2019-16:51 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-16:45) Soğuk Havalarda Çocuklar Nasıl Giydirilmeli?

Anneler kışın çocuklarını giydirirken, panik ve endişe içinde olurlar. Çocuğum üşüyor mu? Acaba hasta olur mu? diye düşünen anneler, hep bir endişe duyarlar. İşte annelerin işini kolaylaştıracak öneriler.

Pamuklu ve daha hafif giysiler giydirin

Çocuğunuzun vücuduna nefes aldırmak için pamuklu ve daha hafif giysiler tercih edin. Hantal ve kalın yünlü kazaklardan uzak durun çünkü bunlar onları terletecek ve kolayca hareket etmelerini engelleyecektir.

Soğuktan ve sudan koruyacak giysiler tercih edin

Kışın çocuk montu seçerken dış malzemeye dikkat edin. Özellikle fermuara dikkat edin. Kolay çekilebilir ve küçük parmakları sıkıştırmayacak şekilde güvenli olmasına özen gösterin. Soğuğun içeri girmesini önlemek için ayak ve el bileklerine sıkıca oturan tulum şeklinde montlar alabilirsiniz.

Parmaksız eldivenleri seçin

Çocuğunuzun parmaklarını eldivene sokarken zorlanabilirsiniz. Bunun yerine parmak delikleri olmayan eldivenler seçin. Eldivenler ısıyı koruyan ama terletmeyen bir iç astar ve hava koşullarına dayanıklı bir koruma malzemeye sahip olmalıdır. Böylece bu tip eldivenleri giydirmesi de kolay olacaktır.

Sıcak tutan şapkaları kullanın

Çocuğunuzun kışın hasta olmasını istemiyorsanız, sıcak tutan ve terletmeyen şapkalar tercih edin.

Kolay giydirilebilen ve güvenli giysiler tercih edin

Çocuklarınıza kışın kolay giydirilebilen ve güvenli giysiler alın. Böylelikle daha rahat giydirebilir ve daha rahat olabilirsiniz. Çıtçıt ve fermuarlar, yeni yürümeye başlayan çocuklar için iyi bir seçim olacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal