Sağlık Sorunları Yaşamadan Zayıflamanın Yolları

Ünlü isimlerin sahip olduğu vücut hatlarına sahip olmak için diyetisyen ve kişisel fitness antrenörüne gerek olmadığını söyleyen Fitness Eğitim Direktörü Samantha Clayton, bunun için kararlı olmanın ve sıkı çalışmanın yeterli olduğunu söylüyor.

27.02.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-13:08) Sağlık Sorunları Yaşamadan Zayıflamanın Yolları

Ünlü isimlerin sahip olduğu vücut hatlarına sahip olmak için diyetisyen ve kişisel fitness antrenörüne gerek olmadığını söyleyen Fitness Eğitim Direktörü Samantha Clayton, bunun için kararlı olmanın ve sıkı çalışmanın yeterli olduğunu söylüyor. İşte detaylar...

Sağlık Sorunlarına Yol Açar

Tehlikeli sonuçlara yol açabilecek hiçbir beslenme taktiği denenmemelidir.Ünlülerin fit görünmek için birçok taktiğe başvurduğunu biliyoruz. Aslında milyonlarca dolarla birlikte baş döndürücü bir şöhrete kavuşma imkânı düşünüldüğünde, böylesine aşırıya kaçan uygulamalara sıcak bakmaları normal gelebilir. Ancak bir hekim tarafından önerilmedikçe, uzun ve zahmetli detoks programları ya da açlık sınırına dayanan diyetler uygulamak kısa sürede sonuç verse de çok ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.

Beslenme Alışkanlıklarınızı Gözden Geçirin

Öte yandan düşük kalorili diyetler sağlık açısından pek çok risk barındırır ve belinizi kısa süreliğine inceltmek için uzun vadeli sağlık riskleriyle karşı karşıya kalmanıza sebep olur. Bunun yerine beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz işe yarayabilir. Kilo verirken aynı zamanda vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri de almanızı sağlayacak ideal kalori dengesini bulmak, kilo vermenin en iyi ve en güvenli yöntemidir.

Aşırı Yoğun Fitness Programları, Tahribat Yaratabilir

Bir anda haftanın yedi gününü içeren yoğun bir egzersiz programına başlamayın. Ne kadar çok egzersiz yaparsak o kadar iyi sonuçlar alacağımızı düşünmek doğru değildir.Gazete ve dergilerde hayranı olduğunuz ünlünün günde iki kez saatlerce egzersiz yaptığına ve kuş kadar yediğine dair başlıklar görseniz de bu yoğun programların sonucunda yarattığı acıyı ve sıkıntıyı haberlerde bulamazsınız.

Aşamalı Olarak Zorluğu Artırın

Birçok ünlünün vücutlarında yarattıkları tahribat sebebiyle hastaneye yatmak zorunda kaldığı, ağrı kesicilere bağımlı halde yaşadığı bir gerçek. Paylaşılan etkileyici görüntülere kanmamalı, her duyduğumuza inanmamalıyız. Üstelik bu etkileyici görüntü de büyük ihtimalle geçici olacaktır. Neticede aşamalı olarak yoğunlaşan bir egzersiz programı uygulamak, programınız size hafif gelmeye başladıkça daha sıkı çalışmak ve egzersiz süresine odaklanmak, daha kalıcı sonuçlar almanıza yarayacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal