Ruj Seçimini Buna Göre Yapabilirsiniz

Ruj makyajın tamamlayıcı malzemelerindendir. Bu nedenle ruj tonu oldukça önemlidir. Eğer ki ruj seçimi yapmakta zorlanıyorsanız diş etlerinizden yardım alabilirsiniz. Nasıl mı? Diş eti renginize göre ruj seçimi yapabilirsiniz. Konuya ilişkin detaylar haberimizde…

02.07.2020-16:37 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-16:17) Ruj Seçimini Buna Göre Yapabilirsiniz

Ruj rengi genellikle ten rengi veya saç rengine göre seçilir. Ancak bunların yanı sıra ruj rengi seçmenin başka bir yolu daha var. Bu da diş eti rengi! Gülümsediğimiz zaman ortaya çıkan diş etlerimiz rujumuzun rengini belirlememize de yardımcı oluyor. İşte gülümserken ortaya çıkan diş eti rengine göre ruj rengi seçme tüyoları...

DİŞ ETİ RENGİNE GÖRE RUJ RENGİ NASIL SEÇİLİR?

Akılda kalmanızı sağlayan gülümsemenizi, samimiyet kazandırmak ve dudaklarınızla birliktelik oluşturmak için diş etinize uygun renkte ruj kullanabilirsiniz. Eğer kendiniz çin bir ruj rengi belirlemek istiyorsanız bu yöntemden faydalanabilirsiniz.

DİŞ ETİ KOYU RENKTE OLANLAR

Diş eti rengi koyu ya da kırmızıya yakın renkte olan kişilerin tercih etmesi gereken ruj rengi kesinlikle açık tonlardır. Gülümsediğiniz zaman dikkat çeken koyu renkli diş etinizi geri planda tutarak tüm dikkatleri bu şekilde dudaklarınıza çekebilirsiniz.

DİŞ ETİ AÇIK RENKLİ OLANLAR

Diş eti pembeye dönük açık renkte ise; özellikle dudaklarınıza renk kazandırmanız ve dikkatleri dudaklarınıza çekmeniz gerekir. Bunun içinde koyu renkli rujları tercih edebilirsiniz. Aksi taktirde solgun bir görünüme neden olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal