Bronz Makyaj Yapmanın Kuralları

Yaz denilince şüphesiz herkesin aklına deniz, kum, güneş gelir. Aynı zamanda yaz bronz bir ten demektir. Bronz bir ten için tatile çıkmanıza da gerek yok. Çünkü uygun ürünlerle istediğiniz bronz görünüme kavuşabilirsiniz! İşte bronz bir görünüm elde etmenin formülü…

27.06.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-15:42) Bronz Makyaj Yapmanın Kuralları

Pırıl pırıl, sağlıklı ve güneş eli değmiş gibi bir cilde, kim sahip olmak istemez ki? Üstelik bunun için güneşlenmenize de gerek yok. Bunun için sadece birkaç temel ürüne ihtiyacınız var ama en önemlisi sıvı bronzlaştırıcı. Sıvı bronzlaştırıcınız varsa, bronzlaşmak için güneşe ihtiyacınız yok demektir.

BRONZ MAKYAJIN ADIMLARI

Hafif parlak bir renkli nemlendirici bronz makyaj için ilk adım olmaktadır. Cilde sağlıklı bir ışıltı veren renkli nemlendiricidir. Renkli nemlendiriciler yağsızdır ve yüksek güneş koruması özelliğine sahiptir. Göz çevrenizi ve varsa yüzünüzdeki problemleri örtmek için ince yapılı bir kapatıcı kullanmak yaz aylarında uygun olacaktır.

Sıvı bronzlaştırıcı sizin istediğiniz bronz teni yakalamanıza yardımcı olacaktır. Sıvı bronzlaştırıcıyı bir fırça yardımıyla yanaklarınıza, şakaklarınıza, burun üzerine de hafif bir uygulama yapın. Boyun altını da sürmeyi unutmayın. Genelde burası pas geçilir ve burada renk farkı olur. Buraya da ürünü değdirmeden geçmeyin. Dilerseniz bronzlaştırıcıyı dudaklarınızda da kullanabilirsiniz. Fırçadaki kalan ürünle dudak kenarlarınızı süpürür gibi yapın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal