Oğlak Burcu Cinsellikle Nasıl?

Oğlak burcu cinsellikte çok seçici bir insandır. Samanlıkta iğne ararcasına, mükemmel olanı arar. Bu da onu biraz huysuz ve huzursuz biri gibi gösterebilir. Oğlak dediğim dedik bir burçtur, çok konuşur, her konuda bir fikri vardır. Dolayısıyla, onunla sevişmeden önce, bir ön elemeden geçmek zorundasınızdır.

29.07.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:39) Oğlak Burcu Cinsellikle Nasıl?

Oğlak burcu çaktırmadan sizi küçük testlere tabi tutar. Onlardan geçerseniz, onunla bir cinsellik yaşamanız ancak o zaman mümkün olabilir.

Kendilerini çok önemserler ve onunla olacak kişinin de kaliteli biri olması çok önemlidir. Ayakları yere sağlam bakan, başarılı, etkileyici ve sabırlı insanlar onlara göredir.

Oğlak Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Oğlak burcu cinsellikle nasıl bir etkileşim halinde diye sorulacak olursa, sürekli bir inatlaşma içindedir diye yanıt verebiliriz. Oğlak’ın inadı çoğu burçta yoktur. Belki, bu konuda Başak’la ve Boğa’yla biraz yarışabilir. Ama, yine de Zodyak grubunun en inatçı burcu Oğlak diye geçer. Ona inanmadığı bir şeyi asla yaptıramazsınız. Cinsellikte ondan yoğun beklentiler içine girmemelisiniz. Onun sınırını işgal etmemelisiniz. Size ne diyorsa sorgulamaksızın onu yapmalısınız. Ötesini didiklediğiniz anda, sizden soğuyacaktır. Bir anda ortada bırakılmanız olasıdır.

Oğlak burcu cinsellikte genel bir uyum arar. Çok büyük fanteziler, içgüdüsel heyecanlar peşinde koşmaz. Aşk adamıdır. Bir anda birden çok kişiyi beğendiği gibi, hepsini de bir anda aklından silebilir. Çünkü, mükemmeli arar. Bu yüzden, onu bir kişide bulamadığı anda, başka birinde de aramaya çalışır ya da birden fazla kişinin farklı özelliğini kafasında birleştirerek, tek insan yaratmaya çalışır. Hayallerin sessiz kahramanıdır. Dış dünyada gerçekçi ve soğukkanlı davransa da, iç dünyası kırılgan ve naiftir. İncitilmekten korktuğu için, kendisini kimseye tam anlamıyla açmaz. Yalnızlığın şövalyesidir. Yahut, tek başınalığın kadınıdır. Kadınında da, erkeğinde de, sevişirken o yalnızlığı hissedersiniz. Sorulardan, ağzından laf alınmasından, sorguya tutulmaktan hoşlanmaz. Gerildiği zaman, ortamda tansiyon yükselebilir.

Oğlak Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Oğlak evliliğin burcudur. Çok sadık bir insandır. Bu sebeple, güven vermeyen biriyle seks yaşaması mümkün değildir. Evde kendini tatmin eder. Zaten, cinsellikten de çok uç noktalarda bir beklentisi yoktur. Yalnızca, âşık olduğu zaman işin rengi biraz değişebilir. Çok şefkatli ve güçlü biridir. Yanında olduğu kişiyi fazlasıyla kollar. Cinsellikte de anlaşılmak, sevilmek, saygı görmek ister. Sevişirken, ciddi meseleleri bile konuşabilir. Size öğüt vermeye çalışabilir. Onu olduğu gibi görürseniz, sorun çıkmayacaktır.

Oğlak burcu cinsellikle nasıl gerilimli bir etkileşim içindeyse, sizi de gerebilir. Nitekim, çok sabırlıdır. Sizden de büyük bir sabır bekler. Eğer, anlayışsız davranırsanız, yanınızdan uzaklaştığını görürsünüz. Çoğu kez içine çekilir, kabuğuna döner. Öyle anlarda onun alanına girmemeniz iyi olacaktır.

Oğlak Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Oğlak burcu cinsellikle nasıl başa çıkacağını da öğrenmiştir. Durdurulamaz dürtüleri kabardığı zaman, ortadan yok olur. Kendini yatıştırmaya, sakin olmaya çalışır. Kimseyi rahatsız etmek istemez; ama, ilgi de bekler, ilgi görmeye karşı zaafı vardır. Onu sözünü kesmeksizin, saatlerce dinleyebilirseniz sizden iyisi olmaz. Ona direnirseniz kaybedersiniz. Kendisiyle fikir kavgasına girmeniz, sizi cinsellikten de soğutacaktır. Bu burcun mensupları küserler, tavır alırlar, nazlanırlar. Yorulursunuz. Ama, suyuna gider, onu idare ederseniz, kalplerindeki sıcaklığı yatakta da gösterirler. Okşamalar, yumuşak dokunuşlar vazgeçilmezlerindendir.

Oğlak burcu cinsellikle nasıl başa çıkıyorsa, yaşamla da çıkabilir. Duygularını bastırmakta, ortadan kaybolmakta, kendini özletmekte ve karşıdakini merakta bırakma konusunda ustadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal