Oğlak burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Kontrolcü yapısı ile bilinen oğlak burcu erkeğinin aşk hayatını mercek altına aldık. Oğlak burcu erkeğinin bu hareketleri size karşı bir ilgisi olduğunun göstergesi! İşte tüm detaylar...

02.04.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-16:58) Oğlak burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Oğlak burcu erkeği, muhteşem bir otokontrol mekanizmasına sahiptir. Otorite kurmaktan ve sözünü geçirmekten haz eder. Bu nedenle hükmedebileceği, egemen olduğunu hissedebileceği bir partner arar. Oğlak erkeğinin ilişkilerde yaşadığı en büyük sorunlar da genelde buradan doğar. Oğlak burcu erkeği samimidir, sevecendir. Her ne kadar uzaktan antipatik ve huysuz bir insan imajı çizse de tanıdıktan sonra ısınacağımız türden bir yapıya sahiptir.

Oğlak erkeği, eğer gönlünü birine kaptırmışsa, o kişinin yanında başkalarına ördüğü kalın duvarlar ve öfkeli görüntüsü yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.

Oğlakların genel özelliği dominant ve her şeyi kontrolde tutmaya çalışmalarıdır. Oğlak erkeğinde bu durum daha da ön plana çıkar. Aşk ilişkileri bu nedenle bazen çıkmaza girmektedir ama oğlak erkeği gerçekten severse kendini törpüleyecek ve sakin adımlar atmaya çalışacaktır.

Oğlak burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Büyük bir titizlikle yaptığı planlara sizi de dahil eder. Tam bir plan programcı olan oğlak erkeği, bu planların bozulmasından, aksamasından fazlasıyla rahatsız olur. Partnerinden kaynaklanan böyle bir durum geliştiğinde sineye çekiyor, sakin kalıyor ve tolerans gösterebiliyorsa çılgınlar gibi aşka düşmüş demektir.

Oğlak burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Hayatındaki insanı yakınları ile tanıştırmak oğlak burcunun genelde pek yapmayacağı bir şeydir. Özel hayatında ilişkiler konusunda çok temkinlidir. Aile ve arkadaşlık ilişkileri onun için çok kıymetlidir, bu nedenle herkesi kolay kolay onların arasına dahil etmez.

Akılcı, mantıkçı olan oğlak erkeği eğer yanınızda duygularına kapılıp gidiyor, farklı deneyimlerden korkmuyor, daha az garantici oluyor ve el alem ne der diye hayıflanmıyorsa emin olun çok seviliyorsunuz. Çünkü oğlak erkeği, elle tutulur konulardan, gözleriyle görebileceği somut alanlardan daha çok hoşlanır. Bu ona güven duygusu verir. Varlığını görebildiği somut şeyleri daha rahat kontrol edebileceğini düşünür. Eğer bu yanını bir kenara bırakarak hisleriyle konuşuyor, kendini ana bırakabiliyorsa, sevgisinden şüphe etmeye hiç gerek yoktur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal