Kova Burcunun Zıt Burcu

Kova burcu 21 Ocak ve 19 Şubat arasındaki zaman dilimini kapsayan burçtur. Hava grubunda bulunan kova burcu erkeksi bir burçtur. Genel olarak sabit karakterli olan oğlak burcu insanları genel olarak pozitif bir yapıya sahiptir.

29.07.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:10) Kova Burcunun Zıt Burcu

Kova burcunun yönetici gezegeni Satürn ve Uranüs’tür. Kova burcu insanlarının en sevdiği renkler koyu mavi, gece mavisi ve yeşil renkleridir ve aynı zamanda uğurlu taşı ise yeşim taşıdır. Şanslı sayısı 4 olan kova burçlarının şanslı günü ise Pazar günleridir. Kova burcunun zıt burcu ise boğa burcudur. Kova burcu insanlarının karakterini yansıtan, en sevdiği ya da sevebileceği şehirler Hamburg, Buenos Aires, Salzburg şehirleridir. Kova burcunun önemli metali alüminyumdur. Kova burçlarını en çok mutlu edecek çiçek ise kardelen çiçeğidir. Kova burcunun en sevdiği ağaçlar ise armut, şeftali ve ayva ağaçlarıdır.

Kova burcunun zıt burcu ile ilgili ayrıntılı açıklamaya geçmeden önce kova burcu insanlarının karakteristik özelliklerini incelemek gerekir. Kova burçlarının sınırsız bir hayal gücü vardır. Düşünceleri bulunduğu zamanda değildir. Genellikle akılcı ve sezgisel bir yapısı vardır. Kova burçları oldukça dik kafalıdır ve mutlaka kendi istediği şeyin peşinde gider. Hiçbir zaman anlaşılamadıklarını düşünürler. Kova burcu insanlarını en iyi tanımlayan sözcük “biliyorum” sözcüğüdür. Koca burcu insanları sevgi dolu özellikleri ile tanınırlar. Asla bencil değildirler ve tüm insanların ırk, dil, din, cinsiyet ayrımı olmadan herkesin eşit haklara sahip olmasını ister. Oldukça modern bir görüntüsü vardır fakat oldukça sabit fikirli olabilir. Düşüncesi kolayca değişmez. Kova burçları çok dost canlısıdır fakat yine de arada mesafe bırakır. Belirli bir sınır çizer ve o sınırdan içeriye asla kimseyi yaklaştırmaz. Özgürlük onlar için en önemli şeylerden birisidir. Bir kişinin özgürlüklerini kısıtladığını düşünüyor ise o kişiyi silip atacak kadar özgürlüğüne düşkündür. Kendi özgürlükleri için yapmayacağı şey, bulunmayacağı özveri yoktur. Bu sebeple aile yaşamı konusunda kova burçları biraz zorlanabilir. Ailenin ve evliliğin özgürlük alanını kısıtlayacağını düşünerek sıkılabilir. Yeni bir şeyler keşfetmeyi çok sevdiği için sürekli bir uğraş içerisindedirler. Düşünceleri kova burçları için ilkedir ve sonuna kadar bıkmadan savunabilirler. Kova burçları genellikle orta boylu ya da uzun boyludurlar. Düzgün bir fiziği vardır. Özellikle kova burcu kadınlarının yüzü çok güzeldir. Kova burcu kadını da erkeği de bakımlıdır.

Kova burçları geleneksellikten oldukça uzaktır. Entelektüel doygunluk onun için çok önemlidir ve buna uygun dostluklar ve arkadaşlıklar kurmayı çok sever. İlişki arayışı da bu şekilde olacaktır. Kendini geliştirmeyi sever ve hep bilgi arayışı içerisindedir. Bu yüzden aradığı ilişki de buna uygun olacaktır. Kova burcunun zıt burcu toprak grubu burçlardır. Çünkü bir ilişki içerisinde de asla kısıtlanmaya gelemezler. Bunaltıcı sorular sorulmasın istemezler. Güven ve istikrar arayışı içinde olan kova burcunun zıt burcu özellikle bu yüzden boğa, başak, oğlak ve aslan burcudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal