Kova Burcunun Yükseleni

Kova burcu yükseleni insanının en belirgin özelliği dürüstlüğüdür. Dürüstlük kova burçlarını kova burcu yapan en temel özelliktir. Kova burcu burçlar arasındaki en dürüst burçtur. İdealisttirler ve samimidirler. Affetmeyi ve insanları anlamayı severler.

29.07.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-09:44) Kova Burcunun Yükseleni
Kova burcu için empati kurmak kolaylıkla yapabildikleri bir şeydir. Kötü düşünmeyi sevmezler ve temiz bir yüreğe sahiptirler. Ellerinden geldikçe insanlara yardımı dokunabilmeleri için çabalarlar. Bu konu yüzünden hep yanlış anlaşılırlar. Yükseleni kova burcu olanlar aşk konusunda istikrarlı kişilerdir. Aşk onlar için genel geçer bir konu değil istikrarlıdır ve devamlı olmasını isterler. Aşklarını tutkuyla yaşarlar. Hayatında olan kişilere oldukça bağlıdırlar. Sanatla uğraşmaktan keyif alır yükseleni kova burcu olan kişiler. Yetenekli olduğu konular arasında müzik vardır. Bilimle uğraşmayı da severler ve bilimsel araştırmalar yapıp okumak onlara keyif verir. Sempatik ve genellikle insanlar tarafından sevilen insanlardır. Kolaylıkla sinirlenebilirler ama kin tuttukları pek söylenemez. İkili ilişkilerde tartışmadan sonra ilk yumuşayan insan olabilirler. İlişkide iyi oldukları gibi arkadaş ilişkileri de iyidir. Dost olarak gördükleri kişileri yarı yolda bırakmazlar ve her zaman yanlarında olurlar. Yükseleni kova olan kişiler naif kişilerdir ve pozitif enerji yayarlar.

Kova Burcu Yükselenin Kadını

Yükseleni kova burcu olan kadınlar için en olmazsa olmaz şey özgürlüktür. Özgürlüklerine çok önem verirler. İkili ilişkilerde diğer kişiyi pek düşündükleri söylenemez. Buna rağmen güzel aşklar yaşarlar. Çevreleri oldukça kalabalıktır ve çevresindeki insanlarla bazen arkadaşlığı ve aşkı birbirine karıştırırlar. Genellikle de arkadaşlarıyla evlenirler ve bu genellikle beklenmedik sürpriz bir evlilik olur. Bu yüzden evliliklerinin sonu genelinin ayrılık olur. İyi kalplidirler ve insanlara yardım etmeyi severler. Yükseleni kova olan kadınlar çok eğlencelidirler. Anne olmak pek kova kadınına göre değildir başarı elde edemezler. Çocuklarına abla gibi davranırlar ve onları o şekilde eğitmek isterler. Çocuklarıyla bu ilişkileri kuvvetlidir. Hayatta sürprizi severler ve bu duruma oldukça alışıklardır. Bu burçtaki kişiler net olmayı severler. Genellikle iyi bir eğitim almak onlar için önemlidir ve geneli iyi bir eğitim alan burçlardandır. Akademik kariyer yapmaya bayılırlar. Aşk olayları her zaman karışık olmuştur onlar için ama düşünce olarak kararlı düşünürler. Çocukluk anıları onlar için çok önem taşır ve çok uzun yıllar saklarlar.

Kova Burcu Yükselenin Erkeği

Yükseleni kova burcu olan erkekler zeki insanlardır. Olayları her zaman iyice düşünerek ve mantıklarıyla ele alırlar. Etrafındaki insanlar tarafından saygı görürler ve beğenilirler. Olaylara politik yaklaşırlar. Kova burcu erkeği oldukça rahattır. İşleri konusunda kontrolcüdürler. Bu burç yükseleni konforuna önem verir. Başarılı burçlardandır. Başarılı olmasının sebebi kuşkucu ve sağlamcı olmaları olabilir. En büyük meraklarından biri elektroniktir. Elektronik eşyalarla araları oldukça iyidir ve keyif aldıkları konular arasındadır. Yükseleni kova olan erkekler yaşama dair çelişkiye düşüren insanları hayatlarından çıkarırlar netlik olmazsa olmazıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal