Kova Burcunun Tüm Özellikleri

21 Ocak 19 Şubat tarihleri arasında doğan kişiler kova burcudur. Hayata geniş açıdan bakan burç olan kova burcu, hayattaki felsefesi biliyorumdur. İşte kova burcunun özellikleri...

29.07.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-16:18) Kova Burcunun Tüm Özellikleri

Kova burcunun en önemli ve onu kova burcu yapan özgürlüğüdür. Hiç kimse onların özgürlüğünü kısıtlayamaz, onlar ne yaşamak istiyorsa, ne söylemek istiyorsa onu mutlaka dile getirirler ve kimsenin onlara karışmasını, kısıtlamasını istemezler. Bu bağlamda ilişkilerin de de özgür ruhlu, kendini iyi ifade eden kişileri ararlar. Kova burcu çok akılcıdır. Akıllı davranmayı, parasını kendi yönetmeyi, programlamayı severler.

Kova burçları rahat olmayı, gevşemeyi severler. Kasvetli ortamlardan uzak dururlar, ruhlarında seyahat aşkı barındırırlar. Yabancı dil öğrenmeyi, dünyayı gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok severler. Hayatlarında ki o özgürlük ruhu seyahat aşkı ile birleşmiş bir vaziyettedirler.

KOVA BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ

Kova burcu kadını en dikkat edici özelliği ile duygusaldır. Kimsenin göremeyeceği ince ayrıntıları görebilirler, çocukları aşırı severler ve hassas noktaları çocuklardır. Çocuklar ile ilgili projelerde çalışmak isterler ve kimseyi kıramazlar. Karşı tarafa istemeden de olsa kötü bir şey söylediğinde hiç rahat edemeyen yapıları vardır.

KOVA BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ

Kova burcu erkeği, asidir. İnatçıdır ve her işe karışmayı sever. Hayatta ki herhangi bir iş onun kontrolü altında olmalıdır. Onu üzen bir durum olursa tepkisini biraz sert şekilde göstermeyi severler. Kova burcu erkeği zekidir, kurnazlık ve sinsilik bir nebze içlerinde vardır. Bu bağlamda haksızlığa uğramayı sevmeyip bunu çok kolay anlarlar.


Peki, kova burcunun ilişki hayatı nasıldır?

Kova burçları bu özgür ruhlarının yanında inanılmaz romantiklerdir. Uzun boyutlu ilişkileri severler ve ilişkilerinin uzun olmasını ve evlilik ile taçlanmasını isterler. Uzun süren evliliklere bakıldığında kova burçlarının olduğu görülmüştür. Ayrılık yaşamayı ve o üzüntüyü yaşamayı sevmezler bu yüzden ilişki durumlarında mutlu olmayı ve kırmamayı severler. Kırdıklarında karşı tarafın gönlünü almayı severler. Sevdiği kişiler eğer mutsuz ve bir sıkıntısı olduğunu görürse mutlaka anlar ve onlar için harekete geçerler. Saygılıdırlar, saygı duymayı ve duyulmayı isterler. Hayatlarına kendi ruhlarından, özelliklerinden akıtmayı severler.

Kova burcunun dış görünüşü nasıl olur?

- Kova burçları en doğal burçtur. Doğal olmak onların makyajıdır. Doğal saç modellerini tercih ederler, her zaman güzel görünmeyi isterler ve bakımlıdırlar. Saç renginde sarı rengi tercih ederler, aykırı renkleri çok kullanmazlar. 

- Kova burcu dışarı karşı çok neşeli ve canlıdırlar. Etrafa neşe saçmayı severler, dostları ile bir araya gelip gülüp eğlenmek en hoşlandıkları şeylerdir. 

- Her şeyi biliyormuş gibi yapmayı da severler, bilmedikleri bir konu olsa dahi biliyormuş gibi yapan burçtur. 

- İş hayatlarında da yönetici rolünde olmaktan ziyade daha rahat olabilecekleri işleri tercih ederler. 

- Baskıyı sevmezler ve kendilerine bir baskı yapıldığında bunu sert bir şekilde dışa vurabilen burçtur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal