Hangi burç aldatır? Aldatma denildiğinde akla ilk o burç geliyor

Anket sonuçlarına göre sırası ile en çok aldatma eğilimi gösteren burçlar ve neden aldatılabileceklerine dair astrolojik gerçekler... En çok aldatan burç hangisidir? En sadık burç hangisidir? Detaylar haberimizde...

17.03.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:30)

Yakın zamanda yapılan bir anketin sonuçları en çok aldatma eğilimi olan burçları ortaya çıkardı. İşte anket sonuçlarına göre sırası ile en çok aldatma eğilimi gösteren burçlar ve neden aldatılabileceklerine dair astrolojik gerçekler... 

Aldatma liginde ilk sırada aslan burcu var! 

Dramayı seven aslan burcu ilgi çekici özellikleri ile de ön plan da olmayı severler. Anket sonucuna göre; aslan burcu olanların yaklaşık yüzde 36'sı ya aldattı ya da aldatmaya yaklaştı. Aslan burcu yüzde 36'lık bir oran ile listede ilk sıraya adını yazdırdı. Aslanın partnerini aldatmasının en yaygın sebebi de ilgi odağı olmak istemeler.

Dürtüsel davranan koç burcuna dikkat! 

Koç burcu yüzde 34'lük bir oran ile aldatma meyili yüksek olan ikinci burç konumunda. Zodyaktaki ilk burç olan koç bir ateş grubu burcudur ve Mars tarafından yönetilmektedir. Bu sebepten dolayı koç burcu çok dürtüseldir. Koç burcunun düşünmeden hareket etme eğilimi aldatma nedenlerinden biridir.

İkizler burcu açık ilişkiden yana... 

Genellikle geçici ilişkileri tercih eden ikizler burcu pek sadık bir burç olarak bilinmemektedir. Anket sonuçlarına göre; ikizler burcu olan insanların yüzde 31'nde aldatma eğilimi vardır. İkizlerin aldatma sürecine götüren etmen ise ikizler burcunun kolayca sıkılabilen bir burç olmasıdır.  İkizler, iki kişi gibi temsil edildiklerinden dolayı partnerlerinin bu iki kişiyi de tatmin edebilmesi gerekmektedir fakat bu iki kişiden birisi tek eşliliğe yatkın olsa da diğeri olmayabilir.

En sadık burç hangisi?

Yay burcunun doğası bu! 

Ankete katılan yay burçlarından yüzde 23'ü eşlerini aldattı ya da aldatmaya yaklaştı. Yay burcu doğası gereği dışa oldukça dönük bir burçtur.

Boğa burcu aşık olunca gözü başkasını görmüyor

Boğa burcu ne istediğini bilen, ayaklarını yere sağlam basan ilişkide en güvenilir olan taraftır. Araştırmaya katılan boğa burçlarından yalnızca yüzde 17'si aldattı veya aldatmaya yaklaştı. Boğa burcunun anahtar kelimesi aşktır. Tek eşliliğe inanan ve aşkın üstünlüğünü kabul eden boğalar düşük bir ihtimal ile partnerlerini aldatma eğilimine girerler.

Yengeç sadakati ile alkış topluyor

Yengeçlerin sadakati araştırma sonuçlarına da yansıdı. Yengeçlerin sadece yüzde 13'ü aldattı veya aldatmaya yaklaştı, çoğu sadık olmayı tercih etti. Bir yengeç burcu aldatıyorsa bunun sebebi yengeçlerin incinmesidir.

Balık burcunun sadakati çok zor bitiyor

Balık burcu sadakatini nadiren yitirir. Ankete katılan Balık burçlarının yalnızca yüzde 12'si aldattı veya aldatma eğilimi gösterdi. Fakat balık burcunun kandırılması çok da zor değildir balık burcunu güller, şiirler veya sonsuz iltifatlar baştan çıkarılabilir. Eğer balık burcu hayatının aşkı ile rastlaştığını düşünürse hayatlarında birinin olmasını önemsemezler bile.

İlişkinin en sadığı oğlak burcu... 

Oğlak burcunun bağımsız yapısı genelde ilişki kurmasını zorlaştırır fakat oğlak burcu bir kez ciddi bir ilişki kurduğu zaman kolay kolay yoldan çıkmayacaktır. Anket sonuçlarına göre oğlak burcunun sadece yüzde 11'i aldattı veya aldatmaya yakın bir deneyim yaşadı.

Hangi burç aldatır?

Anlaşılmadığını düşünen kova ihanet ederek intikam alıyor

Kova burçlarının yalnızca yüzde 10'unun aldatması veya aldatma eğilimi göstermesi olasıdır. Peki, bir kova ne zaman aldatır? Eğer kova burcu ilişkideki partnerinin kendisini anlamadığını düşünüyorsa aniden onları anlayan birileri ile karşılaşırlarsa, bir ilişkilerinin olması kova burcu için önemli olmayabilir.

Terazi burcu romantizmden yana

Terazi burcu karnında kelebekleri uçuşturan bir romantizmi yaşamak ister. Ankete göre terazilerin sadece yüzde 7'si partnerlerinden başka biriyle ilişki kurmayı düşündü. Terazi ilişki içerisinde olmayı severi ilişki kötüye gittiği anda bir sonraki ilişkiye geçerler. Size sıradan bir kavga gibi gelen şey onlara ayrılık gibi görünebilir.

Aldatma ihtimali en düşük burç başak

Sadık olan başakların yalnızca yüzde 6'sı aldatmaya meyletti. Yüzde 6'lık gruptaki aldatmanın nedeni ise mükemmellik bekleyen başakların standartlarını karşılayamayan partnerleri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal