2022'nin En Şanslı Burçları

2022 yılında ise Jüpiter gezeni balık burcunda gerçekleşecek bir yıllık seyahatine başlıyor. 12 burcun da şanslı olduğu alanlar değişecek. Peki, 2022 yılının en şanslı burçları hangileridir? Detaylar haberimizde...

13.12.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-12:09)

Jüpiter gezegeni astrolojide bereketin, şansın ve bolluğun gezegeni olarak isimlendirilmektedir. 2022 yılında ise Jüpiter gezeni balık burcunda gerçekleşecek bir yıllık seyahatine başlıyor. 12 burcun da şanslı olduğu alanlar değişecek. Peki, 2022 yılının en şanslı burçları hangileridir? Jüpiter’in balık burcu seyahati diğer burçları nasıl etkileyecek?

KOÇ BURCU KALBİNİN SESİNİ DİNLEMELİ

- 2022 yılında koç burçları şifa bulacak aynı zamanda da içlerindeki gizli yeteneği keşfedecekler. Koç burcu 2022 yılını gelecek yıl için bir ön hazırlık dönemi olarak görmeli ve buna uygun davranmalıdır. Koç burçları bu sene bol bol meditasyon yapmalı, kalplerinin sesini dinlemelidir. Hayallerinin peşinden koşmaya daha çok önem vermesi gereken koç burcu gelecek hedefleri için adım atmalıdır.

BOĞA BURCU HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞMALI!

- Boğa burçları için 2022 yılı hayalleri konusunda adım atmaları için en iyi zaman! Boğa burcu bu dönemi iyi kullanmalı, çünkü bu şanslı yıl karşılarına bir daha 12 yıl sonra çıkacak. Boğa burcu hayallerini gerçekleştirmek için kalabalıklara karışmalı ve hayalleri ile ilgili küçük de olsa adımlar atmalıdır. 2022 yılı boğa burçlarını hayalleri konusunda destekleyecek!

İKİZLERİN EN ŞANSLI DÖNEMİ...

- İkizler burcu kariyerleri konusunda en şanslı döneme giriyor! İkizler burcu ‘yoruldum, sıkıldım, vazgeçtim’ dememeli. 2022 yılında kariyerleri ile ilgili ne yapmak istiyorlarsa bu konuda adım atsınlar!

ŞANS VE BEREKET YENGEÇ BURCUNDA!

- Yengeç burcu 2022 yılında bol bol güzellikler ile karşılaşacak. Yurt dışında yaşamak isteyen, akademik kariyer yapmak isteyen, bol bol seyahat etmek isteyen yengeç burçları bekledikleri desteği bu yıl görecek. Yengeç burcu 2022 yılında oldukça şanslı ve bereketli olacak. Kitap yazmak isteyen, yayıncılıkla ilgili hayalleri olan Yengeç burçları önlerine düşen fırsatları mutlaka değerlendirmeli.

ASLAN BURCU DEĞİŞİME AÇIK OLMALI!

- Aslan burcu 2022 yılında yatırımlarının karşılıklarını görecek! Davaları varsa sonuçlanabilir ya da güzel kredi fırsatları yakalayabilirler. Miras gibi konular aslan burcunun gündeminde yer alacak. Aslan burçları 2022 yılında değişmekten korkmasınlar, değişime açık olsunlar. Bu yıl onlar için bereketli bir yıl olacak.

BAŞAK BURCU SOSYAL KELEBEK OLMALI!

- 2022 senesi Başak burçlarının evlilik ve ortaklık konusunda en şanslı oldukları yıl. 12 yıllık beklentilerinin karşılığını görecekleri bir yıl başak burcunu bekliyor. Başak burcu sosyal bir kelebek olmalı! Sergilere, davetlere, konserlere gitmeli; sosyalleşme fırsatlarını asla kaçırmamalıdır. Başak burçları için 2022 evlilik yılı olabilir. 

TERAZİNİN RUTİNİ DEĞİŞECEK!

- 2022 yılı terazi burcunun tüm rutinini değiştirecek! Terazi burcu belki iş ortamlarını değiştirebilir. Sağlıklarıyla ilgili çok güzel haberler alabilir. Yeni iş fırsatları, yeni olasılıklar 2022 yılında terazi burcunu bekliyor. Kendi işini yapmak isteyen terazi bu dönemde oldukça hazır olmalı. Her an her şey olabilir!

2022'DE AKREP BURCUNUN YÜZÜ AŞKTA GÜLECEK!

- Yeni yılın aşk konusunda en şanslı burcu akrep burcu! Aşk kollarını akrep burcu için açmış bekliyor. Evli olan akrep burçlarını 2022’de çocuk heyecanı sarabilir. 

YAY BURCUNUN PROBLEMLERİ ÇÖZÜLECEK!

- Yay burçlarının 2022 gündeminde ev almak, ev değiştirmek, evi güzelleştirmek yer alacak. Bazı yay burçları şehir değiştirebilir bazıları ise gayrimenkul yatırımı yapabilir. Yeni yıl ile birlikte yay burcunun ailesel konularda yıllardır bitmeyen problemler çözüme kavuşacak!

OĞLAK BURCU TİCARETE ATILACAK!

- Oğlak burçlarının 2022 gündemi seyahat, iletişim ve eğitim olacak. Yeni insanlar ile tanışacaklar, yeni eğitimler alacaklar. Kimi oğlak burcu ise ticarete atılacak!  Oğlak burçlarını, etraflarının çok kalabalık olacağı bir sene kapıda…

KOVA BURCUNUN GÜNDEMİ PARA!

- Kova burcunun 2022 yılı gündemi para!  Kova burcu hem maddi hem de manevi anlamda oldukça bereketli bir yıl geçirecek. Yeni yatırımlar yapacak olan kova burcu bu yılın değerini bilmeli. 2022 yılı para konusunda kova burçları için son 12 yılın en şanslı senesi olacak.

2022'DE JÜPİTER BALIK BURCUNDA

- Jüpiter balık burcunda seyahat ettiği için balık burcu her alanda bu yılın en şanslı burcu olacak. Balık burcunun dokunduğu her yerde şans ve bereket filizlenecek! 2022 yılı balık burcunun en aktif olduğu bir yıl olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal