2022 Yılında Aşkı Bulacak Olan Burçlar

Yeni bir yıla sayılı günler kaldı! Kimimiz sağlık kimimiz kariyer isteklerinde bulunurken aşka dair umutları yeşerten bir haberimiz var. İşte 2022 yılında aşkı doruklarda yaşayacak 5 şanslı burç…

09.12.2021-10:00 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:14) 2022 Yılında Aşkı Bulacak Olan Burçlar

Yeni bir yıla sayılı günler kaldı! Kimimiz sağlık kimimiz kariyer isteklerinde bulunurken aşka dair umutları yeşerten bir haberimiz var. İşte 2022 yılında aşkı doruklarda yaşayacak 5 şanslı burç…

AŞKIN BÜYÜSÜ KAPIDA!

Başak burcu 2022 yılında aşk konusunda oldukça şanslı. Pandeminin de etkisi ile monoton ve nispeten aşksız geçen 2021 yılının ardından doludizgin bir aşk yaşayacaksınız. Hayatınızın aşkı ile tanışma ve ilişkiyi evliliğe sürükleme şansınız oldukça yüksek.  Başak burcu olanlar 2022 yılının özellikle de mart ayına dikkat etmeli! Başak burçları yalnızca hayallerindeki partnerleri ile değil her anlamda başak burcunu büyüleyecek birileri ile tanışacak.


Astrologlar başak burcunun hayatına girecek kişiyi şöyle tanımlıyor: ''Hayatınıza giren bu kişi sadece hayalinizdeki adam değil, öğretmeniniz, belki de şans getiren tılsımınız olacak! Onun yanında, işleriniz muazzam bir başarı kazanacak.''

12 YIL SONRA İLK KEZ!

12 yıl sonra ilk kez şans ve zenginlik gezegeni Jüpiter balık burcunda! Çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz o ilişkiyi 2022 yılı size getirecek. Balık burçları Disney prenseslerinin masalına benzeyen güzel bir masal yaşayabilir, hazırlıklı olmakta fayda var.

HEM AŞK HEM DE KARİYER


2022 yılında ikizler burcunu hem aşk hem de kariyer karşılıyor! Aşkın yanında maddi olarak da rahatlayacak olan ikizler harika bir yıl geçirecek. İkizler burcunun hayatına girecek olan kişi yalnızca aşkını sunmak ile yetinmeyecek aynı zamanda kariyer merdivenlerini çıkarken en büyük destekçilerinizden biri olacak! 2022 yılı ikizlerin ‘Aşk beni bulabilir mi artık!’ sitemini durduracak bir sene olacak.

PİŞMANLIĞA YER YOK!

Akrep burçları nisan, mayıs, ekim ve özellikler de aşkın ayı olan kasım ayına dikkat etmeli! Akrep burcunun hayalini kurduğu peri masalı gibi bir evlilik bu aylarda kapıyı çalabilir. Akrep burcu için 2022 yılında eski sevgililere ve pişmanlığa yer yok! İlişki üzerinde uzun uzadıya düşünebileceğiniz bu yıl, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştırırken hayatınızı değiştirecek kişiye izin verin yanınızda olsun. 

URANÜS BOĞA BURCUNDA!


Boğa burcu olanlar 2022 yılında hayatı hakkında oldukça ciddi kararlar alacak. Boğa burcunun yaşadığı uzun süreli ilişkiler 2022 yılında evliliğe dönüşebilir. Uranüs gezegeni yavaş yavaş boğa burcuna doğru geçtiği için bu burcun aldığı kararlar anlık olabilir. Bu yüzden hataya yer vermemek adına boğa burcu evlilik yapacağı partneri hakkında iyi düşünmeli!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal