Negatif Enerjiye İyi Gelen Doğal Taşlar

Enerji veren taşlar, güzel rüyalar görmek ve meditasyon yapmaya yardımcı olmak amacıyla kullanılan önemli parçalardır. Kötü enerjiyi çekip iyi enerji yaydığı düşünülen bu taşlardan birkaçını sizin için bir araya getirdik. Peki, enerji veren nelerdir? Detaylar haberimizde…

08.09.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-17:32) Negatif Enerjiye İyi Gelen Doğal Taşlar

Doğal taşların gücüne tam anlamıyla inanmıyor olsanız da size de; bir niyet belirlemeye ya da daha olumlu düşünmeye yardımcı olacak taşlar olabilir. Aynı zamanda dekor olarak da kullanılabilen bu taşlar her zaman otantik ve şık bir görünüm kazandırmıştır. Astrolog Sterling Bowen, sizi ve düşüncelerinizi sakinleştiren, neşe ve olumlu enerjiler veren kristalleri kısaca özetliyor.

AMBER

Ambe ile güneşin koruyucunuz olduğunu düşünün! Bu sıcak kristal, üzüntüyü defederek yanınızda bir ışık demeti taşıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlar. Ruhunuza iyi gelecek bir taş arıyorsanız mutlaka önerilerimize kulak vermelisiniz!

MAVİ KALSİT

Mavi Kalsit, kaygıyı içinizden uzak tutmanıza yardımcı olur. Bu, sulu mavi renkteki taş aynı zamanda derin ilham kaynağınızı kontrol etmenizi de sağlar.

SİYAH TURMALİN

Astrolog Sterling Bowen, siyah tumalin taşının her yönden güçlü bir olumsuzluk engelleyici olduğunu söylüyor.

YAKUT

Bu şiddetli ve ateşli savaşçı taşın, kendi tutkunuz ve gücünüz için bir kanal görevi gördüğünü düşünebilirsiniz. Güveniniz arttığı zaman, hayatınızdaki negatif enerjilerin hızlıca çıkmasına izin verebilirsiniz.

AMETİST

Bowen, ‘Ametist duygusal koruma için güzel bir müttefiktir,’ diyor. Bu taşı yatağınızın yanında veya boynunuzun etrafında tutmanız gerekir. Bu şekilde sakinleştirici gücünü üzerinizde hissedeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal