Enerji Deposu Muzlu Smoothie Tarifi

Gün içerisinde devamlı enerji kaybederiz. Bu enerjinin yerine gelmesi için ise belirli besinleri tüketmemiz gerekir. Sadece 4 malzemeyle yapabileceğiniz muzlu smoothie tarifi size ihtiyacınız olan enerjiyi verecektir.

06.08.2020-14:54 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-14:50) Enerji Deposu Muzlu Smoothie Tarifi

İçeriğindeki zengin muz aromasıyla dolu ve iyi bir potasyum kaynağı olan muzlu smoothie tarifinin sizi gün boyu zinde tutacağından emin olabilirsiniz.

MALZEMELER

  • 1 su bardağı dilimlenmiş olgun muz
  • Çeyrek fincan yoğurt
  • Çeyrek fincan süt
  • Çeyrek çay kaşığı vanilya özü

YAPILIŞI

Bütün malzemeleri bir karıştırıcıya yerleştirin. Bu malzemeler pürüzsüz olana kadar karıştırın, istenen kıvama ulaşmak için gerekirse daha fazla süt ekleyin.

Dondurulmuş muz, smoothieyi koyulaştırmaya ve soğutmaya yardımcı olacaktır. Muzunuz donmamışsa, smoothie'yi soğutmak için birkaç tane buz küpü ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

MUZLU SMOOTHIE TARİFİNİ DENEMENİZ İÇİN NEDENLER

Size gün boyu enerji verecek ve kendinizi halsiz hissetmenize yardımcı olacaktır. Sadece siz değil bu karışımı çocuğunuzda tüketmekten büyük bir zevk alacaktır. Evde olgunlaşmış hatta kararmaya başlamış muzları değerlendirmenin en güzel yollarından biridir. Protein ve lif açısından da oldukça sağlıklı bir içecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal