Maskara Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir kadının güzelliğini ortaya çıkaran ve makyajını tamamlayan ana unsurların başında maskara geliyor. Peki mascara seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Detaylar haberimizde…

28.02.2020-08:35 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-08:23) Maskara Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çoğu kadın dışarı çıkarken makyajsız çıkabilir ama maskara sürmeden dışarı çıkan azdır. Kalem, far, allık veya ruj sürmeseniz de kirpiklerinize sürdüğünüz bir maskara bakışlarınızdaki büyüyü ortaya çıkarmaya yeter de artar bile.

Aynı zamanda makyajsız ve bakımsız olarak görünmezsiniz ve kendinizi aynaya baktığınızda çok daha güzel ve zarif görebilirsiniz.

İŞTE MASKARA SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Çoğu kişinin seçimi olan klasik kalın ve sık kıllı fırçaları; hem kirpiklerinizi olduğundan daha uzun ve kalın göstermek istiyor hem de kolay ve rahat bir kullanımı olan maskara istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Fırçası ince ve daha uzun olan maskaralar ise kirpik üzerlerinde meydana gelen topaklanmayı engellerler. Bu nedenle de sürülüşü daha kolaydır. Her bir kirpiği kavrar ve ince fırçaları ile uzatır. Kirpiklerinizin daha uzun ve kıvrık sık sık görünmesini istiyorsanız bu tarz maskaralar tercih etmelisiniz.

Eğer kirpiklerinize şekil verememekten şikayetçiyseniz o zaman fırçası kıvrık olan maskaralardan kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kirpiklerinizin doğallığını bozmadan kıvıran bu maskaralar sayesinde dilediğiniz kıvrıklıkta kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Gözaltı kirpiklerinizde de aynı etkiyi yaratmak istiyorsanız mikro maskaraları kullanmanızı tavsiye ederiz. Minik kirpiklerinizi de kıvırarak dolgunlaştıracak.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal