Makyajla Dövme Gizleme

Giderek popüler hale gelen uygulamalardan biri olan dövmeye her geçen gün ilgi büyüyor. Ancak yapılan bu dövmeler ne kadar çok sevilse de bazı durumlarda gizlenmesi gerekebilir. İşte makyajla dövme gizleme yöntemleri...

30.03.2018-13:13 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-13:05) Makyajla Dövme Gizleme

Son zamanların en popüler trendleri arasında olan dövme yaptırmak pek fazla insanın cesaret edemediği bir uygulama olsa da diğer kişilerin çok beğendiği, çoğunlukla pişman olmadığı ve felsefelerini hayat boyunca vücutları üzerinde taşımalarını sağlayan bir uygulamadır. Fakat dövmenizi çok sevseniz de, ona her baktığınızda hoşunuza gitse de bazen onu saklamanız gereken yerler olabilir. Bilinen bir gerçek ki dövmeyi saklamak çok da kolay bir uygulama değil.

İşte bu sebepten dolayı bu yazımızda dövmenizi kolaylıkla saklamanızı sağlayacak noktaları ele aldık.

1.Adım: Birinci adımdaki ilk işlem kapatmak. Ten renginize en yakın bir kapatıcıyı kullanarak dövmenizin üzerine uygulamanız gerekiyor. Mükemmel sonuç elde etmek için kapatıcıyı fırça ile uygulamak lazım. Çünkü parmak uçlarında bulunan ısı ve yağ kapatıcının etkisini düşürüyor. Kapatıcıyı fazla kullanmanız daha olumlu bir sonuç elde etmenizi sağlar.

2.Adım: Daha doğal bir görüntü sağlamak için ıslak bir makyaj süngerini tampon yaparak dövmenin üzerine uygulayın. Bu işlem kapatıcıyı hem cildinizle bütünleştirir, hem de kapatıcılığı bozmadan kapatıcınızın fazla gelenlerini toplar.

3.Adım: Sprey fondöten alın ve dövmenizin üzerine uygulayın. Sprey fondöteni bulamazsanız birçok markanın bacaklar için ürettiği sprey fondötenlerden de faydalanabilirsiniz. Birçok kişisel bakım ürünleri satan yerlerde ve eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

4.Adım: Dövme üzerine yapılan makyajı da aynı yüzümüzdeki makyajı sabitlediğimiz şekilde sabitlemeliyiz. Yumuşak, sık kıllı bir fırçayla yardımıyla ileri geri hareketlerle bundan önce uyguladığınız işlemleri sabitleyin ve dövme makyajınızı sonlandırın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal