Cilt Gençleştirici Vitaminler

İlerleyen yaşla beraber yaşlanma, güneşin olumsuz etkileri, dış faktörlerden doğan foto yaşlanma özellikle kadınların cildini olumsuz yönde etkiler. Cildi gençleştiren vitaminler bu konuda en etkili yöntemlerdendir.

30.03.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-11:54) Cilt Gençleştirici Vitaminler

İlerleyen yaşla beraber yaşlanma, güneşin olumsuz etkileri, dış faktörlerden doğan foto yaşlanma özellikle kadınların cildini olumsuz yönde etkiler. Ciltte zamanla birlikte yağ yastıkçıkları azalır, yanaklar aşağı doğru kayabilir, çizgiler meydana gelebilir, gözenekler çoğalır. Bununla beraber yüzde bazı lekeler, iyi huylu veya riskli kabartılar görülebilir. Her cildin ihtiyacına göre gençleştirme ve bakım işleminin uygulanması lazım. Mesela gözenekleri açık, yağlı cildi olan bir kişiye hem özel bazı asitlerle soyma işlemi gerçekleştirmeli, hem de yüz mezoterapisi yapmalıdır. Bu şekilde gözenekleri küçültmek mümkün olabilir. Ciltte yalnızca lekelenme varsa kimyasal peeling ile lekelerin giderilmesi gerekir. Hatta mezoterapi ile desteklemek olumlu sonuçlar verir.

Cilt gençleştirmede uygulanan yöntemlerden birisi de özel asitlerle yapılan kimyasal peeling. Bu yöntem özellikle cilt yenilemede ve yağlanmayı son derecede azaltır. Kimyasal peelingin bilhassa çok hassas ve duyarlı cilde sahip kişiler tarafından denenmelidir.

Yüz mezoterapisinde önemli maddeler ( hyaluronik asit , A , E , C vitaminleri ve amino asitler ) karışımı küçük damlacıklar olarak 45 derece açılı küçük enjeksiyonlar ile deri altına yapılıyor . Yüzün alt kısmının üçte ikisine, ellere, boyun ve dekolteye de mezoterapi uygulanır. Bu işlemleri yaparak cildin bağ " dokusunu uyarır ve tekrar yapılandırır. Bu şekilde gözenekleri de küçültmüş olur. Ciltte tıpkı dolgu uygulanmış gibi daha dolgun bir görüntü meydana gelir. Yüz mezoterapisini iki haftada bir defa olmak üzere, toplamda en az beş seans uygulamak gerekir. Senede bir iki defa hatırlatma seansı uygulanabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal